PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în sudul și estul teritoriului, unde izolat şi trecător va fulgui şi va fi mai mult senin în restul teritoriului.

10 feb. 2017, 11:50
PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în WEEKEND

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În regiunile extracarpatice şi în depresiunile Transilvaniei, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă. Vor fi înnorări temporare şi cu totul izolat va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada, precum şi în sudul Banatului, iar la cote mai reduse, pe litoral şi în Delta Dunării. Temperaturile minime vor fi în jur de -20 de grade în depresiunile Carpaților Orientali și în Moldova şi -2 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, cu precădere din estul şi sud-estul ţării, local se va semnala ceaţă, asociată şi cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni geroasă. Cerul va fi temporar noros. Vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de -12…-10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În cursul zilei, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi -1 grad, în timp ce în restul teritoriului acestea vor fi apropiate de normele perioadei şi se vor situa între 0 şi 6 grade. În timpul nopţii va fi ger, local în Moldova,
Transilvania, Maramureş, Muntenia şi Oltenia, precum şi în zonele depresionare, iar temperaturile minime se vor situa, în general, între -18 şi -4 grade. Cerul va fi variabil în regiunile intracarpatice, dar va avea înnorări relativ persistente în cele sudice şi estice, unde, pe arii restrânse, va fulgui. Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului şi, cu intensităţi mai reduse, în sud-estul teritoriului şi la munte. În zonele joase de relief, mai ales
dimineața și noaptea, izolat va fi ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării, exceptând regiunile vestice şi Dobrogea. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în sudul și estul teritoriului, unde izolat şi trecător va fulgui şi va fi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, dar, trecător, și pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi -2 grade în regiunile sudice, estice şi centrale şi între -1 și 5 grade în rest, iar cele minime se vor situa între -22 de grade în depresiunile Carpaților Orientali și -4 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă îndeosebi în timpul nopţii. Cerul va avea înnorări și trecător, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de -3 grade, iar cea minimă de -13…-10 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În regiunile sudice și de răsărit, precum și în estul Transilvaniei, vremea se va menține deosebit de rece, local geroasă dimineața și noaptea; cerul va fi temporar noros și izolat, în primele ore în Oltenia, iar la sfârșitul intervalului în Moldova, vor fi posibile fulguieli. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, spre mai mult senin, iar regimul termic apropiat de cel ce ar fi specific perioadei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, noaptea, în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -15 și -3 grade. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa și noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -13…-11 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va încălzi, astfel încât temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între -3 și 8 grade, iar minime între -10 și 0 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări în nordul, centrul și estul țării unde, pe arii restrânse, cu precădere în Moldova, Bărăgan și Dobogea, vor fi precipitații slabe, de scurtă durată, sub formă de ninsoare, dar și ploaie care să favorizeze producerea de polei. Vântul va avea unele intensificări în aceste regiuni și la munte, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

MIERCURI, JOI, VINERI. Regimul termic va fi apropiat de cel ce ar fi specific la mijlocul lunii februarie. În prima zi, în
extremitatea de est a țării, vor mai fi precipitații slabe izolate.

ÎN BUCUREŞTI. VALORILE termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar condițiile de precipitații vor fi reduse