PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă cu temperaturi ridicate în următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă în următoarele zile. Sunt aşteptate temperaturi de 23 de grade în partea de sud a ţării. Spre sfârşitul săptămânii temperaturile mai scad şi sunt aşteptate precipitaţii în toată ţara.

15 feb. 2016, 15:33
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă cu temperaturi ridicate în următoarele zile

MARTI. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 grade in vest si 23 de grade in sudul extrem. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în vestul, in nordul şi in nord-estul ţării, unde local şi temporar va ploua, mai ales ziua, iar în zona înaltă a Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte.

În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.Vântul va cu unele intensificări la munte.

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de caldă. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimă de 8, 9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Spre sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

MIERCURI. În regiunile extracarpatice, deşi valorile termice scad chiar si cu aproximativ 10 grade fata de ziua anterioara, acestea se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie.

Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara si noaptea şi pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa. În celelalte regiuni, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi izolat vor fi ploi slabe În zonele joase, în special din sud şi est, se va semnala ceaţă, pe spaţii mici dimineaţa Vântul va prezenta intensificări la munte şi, local, în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei şi 19…20 de grade în regiunile vestice.

BUCUREŞTI. Deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu maxime de 12, 13 grade. Cerul va prezenta înnorări şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă, dar şi de ceaţă, probabil dimineata.

JOI. Valorile termice vor scădea uşor în toată ţara, dar vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, cu maxime ce se vor situa între 4 grade în nordul Moldovei şi 16 grade în Maramureş şi în dealurile Banatului şi ale Crişanei.

Vor fi înnorări în toate regiunile şi va ploua slab, ziua, local în sud, pe arii restrânse în est şi nord-vest şi izolat în rest, iar seara şi noaptea, îndeosebi în vestul, nordul, centrul şi nord-estul ţării. Noaptea pe crestele montane înalte, cu precădere ale Carpaţilor Orientali, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu intensificări temporare în extremitatea de sud-vest, dar şi in est.

BUCUREŞTI.  Vremea va continua să se răcească, valorile termice peste zi se vor apropia de cele normale în această perioadă, cu maxime in jur de 9 grade. Cerul va prezenta înnorări şi, trecător, va ploua slab sau va burniţa.

TENDINTA VINERI. Temperaturile mai scad un pic si in ce mai mare parte a tarii se apropie de cele normale, adica vor fi intre 4 si 14 grade. Pe arii relativ extinse va ploua slab sau va burniţa, iar la munte, în special în Carpaţii Orientali, se vor semnala precipitaţii mixte.

De sambata pana la inceputul saptamanii viitoare Valorile termice se vor menţine peste normele specifice perioadei, în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua în toate regiunile, iar la munte precipitaţiile vor fi mixte.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă VREME LA EXTREME, de la -6 la 21 grade Celsius