PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Când încep să scadă temperaturile

PROGNOZA METEO. În continuare vremea se menţine frumoasă. Sunt aşteptate temperaturi de 31 de grade în partea de nord-vest a ţării. Începând de duminică vremea se va răci.

20 sept. 2018, 12:15
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Când încep să scadă temperaturile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până spre 2 grade. Se va forma ceață pe suprafețe mici, cu precădere pe văi și în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime, mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, în special în jumătatea de nord a țării, se vor situa între 23 de grade în sudul litoralului și 31 de grade în nord-vest. Temperaturile minime vor fi apropiate sau ușor mai ridicate față de mediile climatologice specifice perioadei și vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea va fi ceață local în Dobrogea, pe văi, în depresiuni și izolat în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi frumoasă, cu cer variabil și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 11 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În regiunile vestice și nord-vestice vremea se va răci, iar valorile termice se vor apropia de cele normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar după-amiaza și seara pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului (la rafală se vor depăși 50…60 km/h). În centrul, nord-estul și estul țării valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât mediile climatologice, cerul va fi variabil, iar înnorări temporar accentuate, averse, fenomene electrice și vânt mai intens vor fi seara și pe parcursul nopții. În restul teritoriului va predomina o vreme frumoasă și caldă pentru această dată, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi posibile izolat, cel mai probabil în a doua parte a nopții. Temperaturile se vor situa, în general, între 18..19 grade in vest și 31 de grade in sud și între 6 și 16 grade minimele. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceață

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o temperatură maximă de 30…31 de grade. În cursul zilei cerul va fi mai mult senin, apoi înnorările se vor accentua treptat, iar în a doua parte a nopții va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, iar valorile termice vor fi apropiate sau ușor sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în regiunile estice și izolat în restul teritoriului. Temperaturile se vor situa, în general, între 17 grade in estul Transilvaniei si Maramures și 27 de grade in sud-vestul Olteniei maximele și între 3 și 13 grade, minimele.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci și va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări si trecator conditii de ploaie în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte cerul va fi temporar noros, local va ploua, iar vântul va avea intensificări. În restul teritoriului cerul va fi variabil, ploile izolate, iar vântul în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 4 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

DE MARTI PANA JOI Vremea va fi răcoroasă și trecător vor fi posibile ploi în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, va crește probabilitatea și pentru precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.