PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul si în estul teritoriului, precum si la deal si munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice.

12 iun. 2017, 12:41
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 si 18 grade. (8…9 grade in estul Transilvaniei si 19..20 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în general frumoasă si va continua să se încălzească, devenind călduroasă în sudul tării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice si zona montană unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în nordul si, izolat, în centrul teritoriului si 33…34 de grade în Oltenia si Muntenia.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul si în estul teritoriului, precum si la deal si munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte si izolat în rest. Temperatura aerului, în scădere usoară fată de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între 20…22 de grade în nordul si, izolat, în centrul teritoriului si 31…32 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil si vor fi conditii de ploaie de scurtă durată, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va mentine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-estice, precum si în zonele de deal si de munte, iar noaptea, posibil si în sud-vest, dar numai pe arii restrânse, vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul si, izolat, în centrul teritoriului si 31 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare si vor fi conditii pentru averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

TENDINTA

VINERI – Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza si noaptea si se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în jumătatea de vest a tării si local în rest. Vor fi conditii de grindină, iar pe arii restrânse cantităsile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in dealurile Crisanei si nordul litoralului si 29 de grade in Moldova si in Baragan.

SAMBATA, DUMINICA si LUNI – Vremea va fi în general instabilă, cu ploi mai frecvente si mai însemnate cantitativ în jumătatea de nord a tării, unde regimul termic va fi caracterizat de valori în general mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii iunie.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme deosebit de caldă, cu multe reprize de furtuni violente