PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în weekend

PROGNOZA METEO: Vremea se va menține geroasă atât ziua cât şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -16 grade in estul Transilvaniei si in Moldova si -8 grade in nordul Olteniei , iar cele minime se vor încadra între -21 și -10 grade.

06 ian. 2017, 15:26
PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în weekend

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi geroasă, atât pe parcursul zilei cât si noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -16 grade in Transilvania si in Moldova şi -10.. poate spre -8 grade in Oltenia, iar cele minime, între -23 și -12 grade.

În estul si sud-estul țării cerul va fi noros și temporar va ninge, în general slab peste zi, dar moderat in noaptea urmatoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea și în zonele de munte, cu viteze ce vor depăsi pe arii restrânse 60…70 km/h, iar pe crestele montane va depăsi 80…90 km/h.

În aceste zone, ninsoarea va fi viscolită, iar zăpada spulberată. Unele intensificări ale vântului vor fi și în extremitatea vestică și de sud-vest a țării, dar vitezele vor fi mai mici. În cursul nopţii, cu totul izolat, vor fi conditii de ceață, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a intervalului. Cerul va avea înnorări şi, mai ales în cursul nopții, temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -10…-9 grade, iar cea minimă de -13…-12 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va menține geroasă atât ziua cât şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -16 grade in estul Transilvaniei si in Moldova si -8 grade in nordul Olteniei , iar cele minime se vor încadra între -21 și -10 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ninge în cea mai mare parte a țării. Ninsorile vor fi moderate cantitativ în Moldova si local în Transilvania si la munte, iar în rest vor fi în general slabe. Ziua vântul va avea intensificări la munte, mai ales în zona înaltă, dar și în Moldova şi în cea mai mare parte a Dobrogei, viscolind și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului vor fi și în sudul Banatului și în vestul și sudul Olteniei. Izolat, noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține geroasă atât ziua cât si noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -11 grade, iar cea minimă va fi de -16…-14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în continuare geroasă atât ziua cât şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -16 grade in Transilvania si izolat poate chiar si in Muntenia si -7 grade in Crisana si in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -28 și -11 grade. Cerul va avea înnorări şi va ninge local în regiunile nordice şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în estul teritoriului. Vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Vremea se va menţine geroasă, atât ziua cât şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales spre sfârşitul intervalului va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de -15…-13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -21 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Deşi valorile termice vor creşte faţă de ziua precedentă, vremea va fi în continuare geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării, iar în sud, est şi centru și pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -16 și 2 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-estul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și -4 grade. Cerul va avea înnorări şi va ninge, ziua în regiunile sudice, iar spre seară şi pe parcusul nopţii şi în cele estice şi centrale şi local în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste, precum şi în estul ţării, viscolind şi spulberând zăpada.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Deşi temperatura aerului va creşte faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge. Vântul va sufla în general moderat.Temperatura maximă -9…-8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -12 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI Deşi temperaturile vor creşte uşor şi treptat, începând din vest ţării, vremea se menţine rece pentru această perioadă, local geroasă mai ales în prima parte a intervalului. Va ninge in general slab.