PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Se anunţă ploi în Capitală

PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile estice și sud-estice, unde, pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Marţi, în Bucureşti sunt aşteptate averse însoţite de descărcări electrice.

07 mai 2018, 16:50
PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Se anunţă ploi în Capitală

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 07.05.2018 ORA 21 – 08.05.2018 ORA 09
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în Oltenia, local în Moldova și Dobrogea, iar la începutul intervalului izolat și în celelalte regiuni. Cantitățile de apă vor putea depăși punctiform 15…20 l/mp și vor mai fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice și sud-estice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile minime, vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul nopții, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
08.05.2018 ORA 09 – 09.05.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile estice și sud-estice, unde, pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta local, cu precădere după-amiaza și seara. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și punctiform va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, dar și de scurtă durată în timpul ploilor, posibil și cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, însă vor fi și înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare spre seară și în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
09.05.2018 ORA 09 – 10.05.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, în sudul, sud-estul, centrul țării, la deal, la munte și pe arii mai restrânse în rest, se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, se vor acumula cantități de apă care izolat vor depăși 20…30 l/mp și punctiform va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
10.05.2018 ORA 09 – 11.05.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea va rămâne în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, în zonele de munte, dar local și în restul țării, cu o probabilitate mai mare în jumătatea sudică. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului va fi mai ridicată după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
11.05.2018 ORA 09 – 12.05.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare în general instabilă. Vor fi înnorări, iar local și temporar se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, în cea mai mare parte a țării. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est și sud-est, precum și în zonele montane, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime, în general, între 5 și 15 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
12.05.2018 ORA 09 – 15.05.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale, ușor mai ridicate în vest. Local și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice în majoritatea regiunilor.
LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

Citeşte şui PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vreme caldă şi frecvente ploi torenţiale