PROGNOZA METEO. Vreme predominant frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme predominant frumoasă în cea mai mare parte a ţării. În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice.

19 iun. 2017, 13:50
PROGNOZA METEO. Vreme predominant frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În jumătatea de sud-est a țării cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor mai fi averse și
descărcări elctrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe
crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Izolat, în Transilvania, spre dimineață, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO MARTI.Vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină, după-amiaza și seara, la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni, cu precădere în est, sud-est și centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în estul Transilvaniei și 33 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține caldă, călduroasă după-amiaza în regiunile vestice, sudice, sud-estice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade. Cerul va fi variabil, dar vor fi și intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice și anume înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, averse, intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie, și grindină, mai ales după-amiaza și seara, la munte, local în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, apoi, izoalt, și în celelalte regiuni. Punctiform se vor înregistra cantități mai importante de apă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă, dar și călduroasă în regiunile vestice, sudice și centrale. Cerul va fi variabil și îndeosebi după-amiaza și seara, local în zona montană și submontană și doar izolat în restul teritoriului, vor fi unele
înnorări, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor
încadra, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral și în Dealurile de
Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare călduroasă îndeosebi în regiunile din vestul, centrul și sudul tării. În zonele de deal și de munte, dar și în vest, centru și nord vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări la munte, dar izolat și în restul teritoriului, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI.Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse și descărcări electrice,
la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, cel mai probabil în a doua parte a intervalului.

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă. Probabilitatea de apariție a averselor va fi redusă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Caniculă şi furtuni violente în aproape toată ţara