PROGNOZA METEO: Vreme răcoroasă cu ploi şi vijelii în mare parte din ţară

Publicat: Miercuri, 05 Septembrie 2018 16:41 // Actualizat: Miercuri, 05 Septembrie 2018 16:41 // Sursa: romaniatv.net

Meteorologii anunţă vreme răcoroasă în mare parte din ţară. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice în regiunile estice, sud-estice, nordice și în zona de munte și pe spații restrânse în rest. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, sud-est, în centru și la munte. În special dimineața și noaptea, pe spații mici în zonele joase va fi ceață. Temperaturi mai scăzute comparativ cu zilele trecute vor fi şi la Bucureşti, unde sunt posibile şi ploi trecătoare.

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va avea înnorări și va ploua pe arii relativ extinse în zonele montane și în regiunile sud-estice, unde local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul țării cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe spații restrânse. Temperaturile minime se vor încadra între 11 și 19 grade, cu cele mai mici valori în depresiuni, unde spre dimineață se va forma ceață.

BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare și vor mai fi condiții să plouă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15...17 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice în regiunile estice, sud-estice, nordice și în zona de munte și pe spații restrânse în rest. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, sud-est, în centru și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 29 de grade, iar cele minime 11 și 18 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. În special dimineața și noaptea, pe spații mici în zonele joase va fi ceață.

BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi apropiate de cele medii multianuale, astfel că maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade. Cerul va avea înnorări temporare și trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice vor fi, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, pe spații restrânse la munte, în centru și în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare în general frumoasă, cu cer variabil. Înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice vor fi, mai ales după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montană și în sud-vest și cu totul izolat în centrul și în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții pentru averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține în general frumoasă, cu cer variabil. Înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice vor fi, mai ales după-amiaza și seara, îndeosebi în zona de munte și izolat în sudul și centrul țării. Vântul va avea ușoare intensificări în Moldova, iar pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 30 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiuni (unde se mențin condițiile de ceață) și în jurul a 17 grade pe litoral și în sudul Olteniei.

BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14..15 grade. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Săptămâna viitoare, valorile termice vor fi în general ușor mai ridicare decât cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în regiunile estice și sud-estice.

BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi în general ușor mai ridicare decât cele specifice perioadei. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată se va menține în prima zi a intervalului.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Romania TV vremea in romania vremea Romania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 sep 22:43
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H