PROGNOZA METEO. Vremea devine SCHIMBĂTOARE în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Această săptămână stă sub semnul unei vremi schimbătoare. Temperaturile vor scădea cu până la 15 grade, în timp ce ploile vor acapara întreaga ţară.

27 apr. 2015, 19:13
PROGNOZA METEO. Vremea devine SCHIMBĂTOARE în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, la începutul zilei în regiunile sud-vestice, apoi şi în celelalte zone. Va ploua pe arii extinse în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp,  iar în restul teritoriului ploile se vor semnala local, mai ales spre seară şi noaptea. Vor fi mai ales averse, însoţite şi de descărcări electrice şi vor fi condiţii ca izolat să cadă grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depăşi 50 km/h, în special în sud şi est, precum şi la munte. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în cea mai mare parte a ţării, se vor încadra între 15…16 grade pe litoral şi 24…25 de grade în sudul Munteniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi se arată soarele, cât să se strângă 22…23 de grade în termometre, dar după-amiază şi la începutul nopţii, norii se înmulţesc şi aduc semnala averse cu tunete şi fulgere. În plus, şi vântul prinde putere.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Vin două zile cu ploi puternice, vânt şi grindină

PROGNOZA METEO. Miercuri, temperaturile scad, mai accentuat în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. Cerul va avea înnorări, va ploua în majoritatea zonelor, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. Excepţie va face Oltenia, unde norii lasă loc soarelui, aşa că ploile vor fi puţine şi slabe. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în sudul şi în estul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în Moldova, Transilvania, Banat şi Crişana şi 21 de grade în Muntenia şi vestul Dobrogei.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, norii nu ocolesc oraşul, unde vor fi reprize cu ploaie, dar vântul este mai sprinten pe tot parcursul zilei şi mai fură din cele 19…20 de grade pe care le strâng termometrele.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi centrul ţării, unde izolat va mai ploua slab. Vântul va se mai simte prin Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea. În aceste condiţii temperaturile cresc în regiunile vestice, nordice şi centrale, chiar dacă nu foate mult. Maximele vor pleca de la 13 grade în Moldova şi Muntenia şi se opresc la 20 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, cerul va temporar noros, dar condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

Citeşte şi Cum va fi VREMEA DE 1 MAI în toată ţara. Prognoza meteo pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. În prima zi a lunii mai se întorc ploile în regiunile vestice, nordice şi centrale, mai ales după-amiaza şi noaptea, în timp ce în restul zonelor, se arată şi soarele, dar mai sunt şi nori ce aduc ploi pe alocuri. Vor fi ploi cu tunete şi fulgere ce îşi fac apariţia în weekend pe arii restrânse mai prin toate zonele. Cu alte cuvinte o mini-vacanţă de 1 mai cu vreme schimbătoare şi temperaturi de la 14 până la 23 de grade.