PROGNOZA METEO. Ninsorile domină tabloul meteo al următoarelor zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii au explicat că următoarele zile vor fi dominate tot de precipitaţii, care vor fi predominant sub formă de ninsoare, în timp ce temperaturile vor fi unele normale pentru această perioadă.

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 14:07
PROGNOZA METEO. Ninsorile domină tabloul meteo al următoarelor zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi predominant închisă, cu precipitații moderate și, local, chiar însemnate cantitativ – pe arii extinse în jumătatea de nord-est a țării și izolat în rest. În Dobrogea va ploua, în zona de câmpie a Munteniei vor predomina ploile, iar în rest vor fi mai ales ninsori. În Carpații Orientali, cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent, vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi rafale de peste 70 km/h, astfel încât vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă. Vor fi condiții de polei sau ghețuș. Unele intensificări ale vântului se vor semnala local și în centrul și sud-estul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 5 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații, slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar trecător posibil și lapoviță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO JOI. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros în Moldova, unde vor predomina ninsorile și vor fi condiții de ghețuș, cu precădere în nordul și centrul regiunii, dar și în zona Carpaților Orientali, unde va mai ninge slab. În restul teritoriului, înnorările vor fi doar temporare și precipitațiile, slabe cantitativ și predominant sub formă de ploaie, se vor semnala izolat. Noaptea se vor semnala fulguieli izolate, mai ales în nord și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului în sud-est și în zona Carpaților de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în nordul Moldovei și 8 grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar cerul ramane mai mult noros. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a ţării şi chiar uşor mai caldă în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei și 9 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare şi lapoviţă, în vestul, centrul și nordul țării și cu totul izolat în sud. Trecător, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Regimul termic va fi apropiat de cel normal, exceptând regiunile sudice şi sud-vestice unde valorile de temperatură se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, iar minimele se vor situa între -8 și 3 grade. În cursul zilei vor fi înnorări temporare şi doar izolat va ninge slab, mai ales la munte. Spre seară şi noaptea nebulozitatea va cuprinde toată ţara şi vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ; în nord-vest, centru şi nord vor predomina ninsorile, iar în sud-vest şi pe arii restrânse în zonele deluroase din rest vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în est, sud-est și în zona montană. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Temperatura aerului va marca o scădere în special în sudul ţării, astfel încât vremea va deveni normală termic în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade. Îndeosebi pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări şi pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsori în jumătatea nordică a teritoriului şi mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări şi, îndeosebi ziua, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO DE LUNI PANA MIERCURI. Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a ţării.