PROGNOZA METEO. Vin zile frumoase de primăvară cu temperaturi de până la 24 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii au veşti foarte bune pentru următoarele zile. Weekendul va veni cu o vremea frumoasă de primăvară, cu temperaturi ridicate şi nici urmă de nori pe cer.

23 apr. 2015, 12:21
PROGNOZA METEO. Vin zile frumoase de primăvară cu temperaturi de până la 24 grade

PROGNOZA METEO. Vineri vom avea parte de aceeaşi vreme frumoasă şi din ce in ce mai caldă. La amiază, temperaturile vor ajunge să fie mai ridicate decât normalul perioadei, respectiv de la 14 grade pe litoral până la 24 de grade în Crişana şi Banat. Cerul va fi aproape lipsit de nori, mai puţin în vestul şi sud-vestul ţării unde, spre seară se înnorează şi pe alocuri îşi fac apariţia ploile de vară, de scurtă durată. Vântul rămâne destul de liniştit, aşa că ne putem bucura din plin de vremea însorită şi caldă.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri se anunţă o zi perfectă de primăvară cu soare, câteva adieri ale vântului şi destul de multe grade în termometre, 22…23 de grade, anunţă meteorologii la amiază.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea rămâne destul de fumoasă şi caldă, chiar dacă se înmulţesc norii după-amiază, când local în zona de munte, pe arii restrânse în vestul şi nordul teritoriului şi izolat în rest, vor aduce averse slabe, cu tunete şi fulgere. Vântul este puţin mai sprinten prin Câmpia de Vest şi Dobrogea, dar fără să fie supărător. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în sud-estul extrem şi 24 de grade în Muntenia şi Moldova, mai scăzute numai pe litoral şi în deltă spre 13…14, unde se resimt efectele moderatoare ale Mării Negre.

Citeşte şi Temperaturi de iarnă la sfârşitul lunii aprilie: Minus 8 grade în Harghita

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, soarele va fi generos, până spre seară când se arată câţiva nori ce pot aduce şi câţiva stropi de ploaie. Vântul va fi cel mult moderat şi sunt anunţate 22…23 de grade după-amiază.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă, dar va fi şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza şi noaptea, când local în jumătatea de vest şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul se agita pe litoral, dar şi pe crestele Carpaţilor Orientali, în timp ce maximele termice se vor situa între 19 grade în Estul Transilvaniei şi 25 de grade în zonele de câmpie, din nou mai scăzute pe litoral, unde nu vor fi mai mult de 14…18 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Duminică, valorile termice vor rămâne mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei, astfel că temperatura maximă va fi de 23…24 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Începem săptămână cu vreme caldă pentru această perioadă, maximele termice urmând a fi cuprinse între 18 si 25 de grade, dar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, ceea ce va determina o moderare a avântului temperaturilor începând de marţi, acestea urmând să se înscrie în limitele normale ale perioadei. Sunt aşteptate averse, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt în majoritatea regiunilor.