PROGNOZA METEO pentru weekend. Vreme de toamnă ploioasă

PROGNOZA METEO. Vremea în următoarele zile va fi una autentic de toamnă, cu cer variabil, ploi uşoare şi temperaturi maxime de 16 grade.

03 nov. 2017, 14:41
PROGNOZA METEO pentru weekend. Vreme de toamnă ploioasă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie în regiunile sudice și estice, iar la munte, la altitudini, în general, de peste 1500 m, trecător, și lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -2 grade în estul Transilvaniei și 9 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în regiunile intracarpatice, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros, iar în prima parte a nopții vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab în sudul și în estul țării, iar la munte vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, noaptea, în sudul Banatului și pe litoral. Temperatura aerului se va menține la valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 8 grade in estul Transilvaniei și 16 grade in sudul Munteniei și minime între – 6..-5 grade in estul Transilvanieie și 9 grade pe litoral. Dimineața și noaptea va fi ceață, local în centrul și în sud-vestul țării și izolat în celelalte regiuni.

Citeşte şi Iarna va ţine până la sfârşitul lui martie. Iată cum va fi vremea în următoarele luni

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului, apropiată de normalul perioadei, va avea maxima de 14…15 grade și minima de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice și estice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și în Banat și în nordul Moldovei, însă la cote mai reduse. Temperatura aerului va avea în continuare valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu maxime ce se vor încadra între 9..10 grade in estul Transilvaniei și 16 grade in Banat și minime între -2 și 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Va fi ceață, local în centrul și în sudul teritoriului și izolat în rest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei și spre sfârșitul intervalului. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura aerului se va menține la valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe arii restrânse în Banat și în Moldova. Temperaturile maxime se vor situa între 10 grade in estul Transilvanieie și 17 grade in Dealurile de vest, iar cele minime între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea va fi ceață, local în sudul, centrul, estul țării și izolat în rest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Cerul va fi temporar noros în regiunile estice, sudice, sud-vestice, unde izolat vor fi condiții pentru ploi slabe și variabil în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.