PROGNOZA METEO pe următoarele zile: Vremea va fi, în general, frumoasă şi caldă pentru această dată

PROGNOZA METEO. Meteorologii prognozează o vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată în aproape toată ţara.

07 dec. 2017, 14:15
PROGNOZA METEO pe următoarele zile: Vremea va fi, în general, frumoasă şi caldă pentru această dată

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vestul teritoriului, precum și în nordul Carpaților Orientali, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni. Local, în zonele joase de relief, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil și mai ales spre dimineață vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent, iar valorile termice vor fi în general mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, cu cele mai mari valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi în Maramureș, Crișana, iar noaptea și în Banat și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei. În Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și masivele vestice ale Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Citeşte şi Meteorologii anunţă că VREMEA se schimbă drastic. Iată când va veni primul val de GER

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori de temperatură mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. În vestul, nord-vestul și centrul țării înnorările vor persista și treptat se va extinde aria precipitațiilor. Acestea vor fi sub formă de ploaie în prima parte a intervalului, apoi vor predomina ninsoarea și lapovița, în timp ce la munte va ninge. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În sudul și estul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea, când doar pe arii restrânse vor fi mai ales ploi slabe. Vântul va avea intensificări în zona montană, în special la altitudini mari, unde temporar va viscoli ninsoarea și spulbera zăpada, iar local și la cote mai reduse pe litoral, în Banat și spre sfârșitul nopții și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării și zona litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Valorile termice, mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată, urmând astfel a se înregistra o maximă de 11…12 grade și o minimă de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va răci față de ziua precedentă, iar cerul va avea înnorări temporare. Pe parcursul zilei vor cădea precipitații, sub formă de ninsoare în vest, centru, nord și la munte și mai ales ploi în restul teritoriului. Noaptea, aria precipitațiilor va fi în restrângere și va cuprinde zona de munte, vestul, nord-vestul, local centrul și doar izolat restul țării. Cantitățile de apă vor fi pe spații mici mai însemnate. La munte va fi vânt tare, îndeosebi pe crestele montane, unde temporar ninsoarea va fi viscolita și zăpada spulberată. Vor mai fi intensificări ale vântului, cu precădere ziua, în majoritatea regiunilor, dar cu viteze mai mari și pe arii mai extinse în regiunile sudice. Temperaturile maxime, situate în jurul mediilor multianuale, se vor încadra între -1 și 9 grade, iar cele minime, mult mai coborâte comparativ cu noaptea precedentă, se vor situa în jurul a -12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 0…1 grad pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări în prima parte a intervalului, când trecător se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, iar vântul va prezenta intensificări. Noaptea, cerul se va degaja treptat, iar vântul va diminua în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări temporare și pe parcursul zilei, îndeosebi în regiunile vestice, nord-vestice și centrale se vor semnala precipitații, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ploaie. La munte vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de depunere a poleiului. Vântul va prezenta intensificări temporare cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaiei și 11…12 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -2 și 5 grade. BUCUREŞTI Vremea se va încălzi. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla sșab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Valorile termice se vor situa peste normele climatologice specifice acestei perioade. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare de apariție, în zona de munte, precum și în vestul, nord-vestul și centrul țării.