PROGNOZA METEO. Anomaliile termice continuă şi în următoarele zile. Finalul de an aduce chiar şi 15 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii prognozează o continuă creştere a temperaturilor, cu oscilaţii destul de mari faţă de temperaturile medii normale pentru această perioadă. Dacă serile şi nopţile vor fi mai reci, temperaturile diurne pot urca şi până la 15 grade Celsius în unele zone.

26 dec. 2017, 13:27
PROGNOZA METEO. Anomaliile termice continuă şi în următoarele zile. Finalul de an aduce chiar şi 15 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, mai mult noros în vestul, nordul și centrul țării. Va ploua slab în Maramureș și în nordul Crișanei; în zona montană, tot izolat, vor fi precipitații slabe mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar ceața se va forma local în sud, în centru și în est și se poate asocia cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Regimul termic va fi, în continuare, caracterizat de valori peste cele specifice perioadei, minime între -6 și 5 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil și vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla, în general, slab. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedent, se va menține foarte ridicat, pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar minimele vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, până la 9…10 grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil cu înnorări, dar numai izolat, precipitații slabe, sub formă de ploaie – în cursul zilei, în extremitatea nord-nord-vestică, iar noaptea, în cea de vest și mixte, ce pot favoriza depuneri de polei, în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte unde pe creste rafalele vor depăși 70…80 km/h, dar și în regiunile vestice și de sud-est, și local în cele centrale, cu viteze în general de până la 55…60 km/h. Îndeosebi dimineața, cu precădere în sud și în est, local va fi ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru perioada 25 decembrie – 7 ianuarie. Se anunţă NINSORI. Cum va fi vremea de Revelion

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi, în continuare, cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșit de decembrie. Cerul se va înnora și va ploua, în regiunile vestice și de sud-vest, iar noaptea, pe arii mai restrânse și în restul teritoriului. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în vestul țării și în zona montană, dar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud și est, local, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii decembrie. Cerul se va înnora treptat și în cursul nopții, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. La începutul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va scădea, iar scăderea va fi mai accentuată în vestul, nord-vestul și centrul țării. Maximele se vor încadra între 3 și 12 grade, iar minimele între -5 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile estice și de sud-est, unde, în cursul nopții izolat, vor fi condiții și de lapoviță. În interiorul arcului carpatic, local vor fi precipitații, la început mai ales ploi, apoi lapoviță și ninsoare. La munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în special, în zona montană.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va fi în scădere. Astfel, maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar minima va fi de 1….2 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Temperatura aerului va continua să scadă, până la valori în jurul celor climatologic specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros. Ziua vor fi ploi și lapoviță, local în sud-est și în est și izolat în centru, iar noaptea, mai ales ninsori, pe arii restrânse, în regiunile intracarpatice. La munte, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar și pe litoral. La nivelul întregii țări, maximele se vor încadra între 1 și 9 grade, iar minimele între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -10 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Temperatura aerului va continua să scadă. Astfel, maxima va fi de 5…6 grade, iar minima de -4…-2 grade. Cerul va fi temporar noros și, pe parcursul zilei, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA – MARTI. Temperatura aerului va crește, astfel încât vremea va deveni, din nou, caldă pentru această perioadă. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în vestul, nordul și centrul țării.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi din nou, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.