PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Când vom avea temperaturi de -11 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Vremea şi-a început procesul de răcire, temperaturile scăzute specifice iernii începând să prindă teren. Ceaţa va da mari bătăi de cap, iar precipitaţiile vor fi reduse cantitativ.

09 ian. 2018, 15:21
PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Când vom avea temperaturi de -11 grade Celsius

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări mai persistente în regiunile sudice și cu caracter temporar în restul țării. Pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia vor fi ploi slabe, iar în Carpații Meridionali vor fi posibile fulguieli. Local se va semnala ceață asociată izolat cu burniță sau chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și al Transilvaniei și pe crestele montane. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă în majoritatea zonelor, dar în special în est și nord-est unde se vor apropia de normele perioadei, în timp ce în restul teritoriului se vor menține mult mai ridicate decât cele obișnuite la această dată; minimele se vor încadra între -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6 grade în Dealurile Banatului.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Deși în scădere față de noaptea precedentă, temperatura aerului va avea în continuare valori peste mediile climatologice ale perioadei, cu o minimă de -1…0 grade. Cerul va fi mai mult acoperit, trecător vor fi posibile burniță sau ploaie slabă, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Val de aer polar anunţat de meteorologi. Vezi cu cât scad temperaturile şi unde cad ninsori

PROGNOZA METEO MIERCURI. Pe parcursul zilei, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile intracarpatice, dar și în extremitatea de sud-est, în timp ce în Moldova, Muntenia și Oltenia temperaturile vor fi mai apropiate de mediile climatologice ale perioadei; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 11…12 grade în Dealurile Crișanei. Vor fi înnorări în majoritatea zonelor, mai persistente în sud și sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. Noaptea va ploua izolat și în nord-vest. La munte vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei, cu precădere în zona Carpaților de Curbură. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar și la cote mai reduse și în regiunile sudice și estice, cu viteze mai mari în sudul Banatului. Pe timpul nopții se vor înregistra temperaturi cu mult peste cele normale la această dată, cu minime cuprinse în general între -4 și 5 grade. Mai ales la începutul intervalui izolat va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult acoperit și vor fi posibile trecător ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice în a doua decadă de ianuarie; maximele se vor încadra între 3 și 10 grade, iar minimele între -2 și 5 grade, mai mici în depresiunile intramontane. Cerul va avea înnorări în toate zonele, mai persistente în sudul și în estul țării, unde local și temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. La începutul zilei ploi izolate vor mai fi și în nord-vest. Noaptea în sudul Moldovei și nord-estul Munteniei (cu precădere în zona Carpaților și Subcarpaților de Curbură) vor fi mai ales ninsori și lapoviță. La munte se mențin condițiile pentru depuneri de polei. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în sud-sud-est și la munte și va sufla în general slab în rest.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vremea se răceşte semnificativ şi temperaturile scad până la -10 grade Celsius

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă, iar valorile termice, în creștere ușoară, se vor situa peste cele normale în această perioadă din an. Trecător vor fi ploi slabe sau burniță, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă 2…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va răci ușor. Cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse în sud și în vest vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie ziua, apoi și ninsori sau lapoviță, iar în regiunile estice izolat va fulgui. Vor fi condiții de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales noaptea în sud, în sud-est și în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va răci. Cerul va fi noros și îndeosebi ziua vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va prezenta intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va continua să se răcească îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad. Cerul va avea înnorări mai persistente în jumătatea de sud a teritoriului și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud, în sud-est și în zona montană.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Procesul de răcire a vremii va continua, astfel încât maxima termică va fi de 0…1 grad, iar minima de -5…-4 grade. Cerul va fi noros, iar condițiile pentru precipitații slabe vor fi reduse. Vântul va avea intensificări.

PROGNOZA METEO DUMINICA – LUNI. În primele două zile valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru mijlocul lunii ianuarie, apoi vor fi în creștere. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în continuare ridicată în vest și în sud.

VREMEA IN BUCUREŞTI. În primele două zile ale intervalului valorile termice se vor menține în jurul normelor specifice perioadei, iar în ultima zi vor fi în creștere. Vor mai fi condiții pentru precipitații slabe.