PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Gata cu iarna? Vin temperaturi de până la 10 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Accesele de frig şi ninsori ale iernii par să se termine, după ce de miercuri temperaturile vor începe să crească, ajungând în timpul zilei de până la 10 grade Celsius.

15 ian. 2018, 14:58
PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Gata cu iarna? Vin temperaturi de până la 10 grade Celsius

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea se va menține rece în majoritatea zonelor, geroasă în Maramureș, Transilvania, Moldova și în nordul Olteniei și al Munteniei. Înnorările vor fi persistente în regiunile din sudul și sud-estul țării unde local și temporar vor fi ninsori slabe. Pe litoral vor fi posibile precipitații mixte și polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -20 de grade în estul Transilvaniei și -2 grade pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -6…-5 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va deveni în general închisă, cu valori de temperatură ce vor fi în creștere semnificativă față de intervalul precedent, dar în cursul dimineții local va mai fi ger îndeosebi în nordul și în centrul țării. Precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vestul teritoriului, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp, izolat 20 l/mp în sud-vest și în zonele de munte. În prima parte a zilei vor fi mai ales ninsori, însă începând de după-amiază se va semnala și lapoviță sau ploaie. Vor fi depuneri de polei local în Banat, Crișana, Oltenia, Transilvania, iar în cursul nopții și în Muntenia și Moldova. Vântul va sufla în general moderat, cu întensificări în regiunile vestice, cu viteze de 50…55 km/h și la munte, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h pe creste, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 grade in estul Transilvaniei si in Moldova și 5 grade in Banat, iar cele minime se vor situa între -6 și 4 grade, ușor mai ridicate în sudul Banatului. Izolat va fi ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Ninsori viscolite şi ger, urmate de ploi şi polei. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă, dar cu temperaturi în creștere. Maximă va fi de 0…1 grad, iar minima -3…-2 grade. Cerul va fi noros și vor fi precipitații slabe, peste zi fulguieli, iar noaptea, treptat ninsoarea se poate transforma în lapoviță sau ploaie, cu depunere de polei. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperatura aerului va continua să crească, dar vremea va fi în general închisă. Vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, mai însemnate cantitativ în jumătatea de sud a țării. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, în cursul zilei și predominant lapoviță și ninsoare, noaptea. Local, îndeosebi în centrul, sudul și estul țării se va depune polei. În zona montană vor fi în special ninsori și mai ales în zona Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă. Cu precădere în cursul nopții, vântul va avea intensificări susținute la munte, dar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 grade in estul Transilvaniei si 10 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între -4 și 5 grade. Izolat va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă, iar temperaturile vor continua să crească. Maxima va fi de 6…7 grade, iar cea minima in jur 1 de grad.Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie ziua și mixte în cursul nopții. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi temporar noros și local vor mai fi precipitații slabe, în prima parte a zilei în estul, sud-estul și centrul țării, iar noaptea în nord și nord-vest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în Maramureș, Transilvania și Moldova și mixte în Crișana, Muntenia și Dobrogea. Vântul va prezenta intensificări în toată țara, în special în regiunile estice și sud-estice, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar minimele între -13 și 1 grad.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Valorile de temperatură se vor situa peste cele normale în această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros, favorabil precipitațiilor slabe la începutul zilei. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

Citeşte şi Cea mai friguroasă dimineaţă a iernii: -21 de grade Celsius

PROGNOZA METEO VINERI. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice, nordice și centrale, unde local se vor semnala precipitații mixte, favorizând izolat depunerile de polei. Vântul va continua să prezinte intensificări în zona de munte, dar la cote mai reduse față de intervalul precedent. Temperaturile maxime, peste cele normale la această dată, vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 4 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4….-2 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA – LUNI. Valorile termice se vor situa peste cele normale specifice pentru a doua jumătate a lunii ianuarie. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului.