PROGNOZA METEO. Vremea începe să se încălzească simţitor de joi

PROGNOZA METEO. Dacă miercuri va fi în continuare mai rece decât ar trebui la această dată, începând de joi vremea se încălzeşte de la o zi la alta, urmând să avem zile de vară timpurie în toată regula.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 15:07
PROGNOZA METEO. Vremea începe să se încălzească simţitor de joi

PROGNOZA METEO MIERCURI vremea va fi în continuare rece pentru această dată în majoritatea regiunilor, ceea ce inseamna maxime cuprinse doar intre 8 grade in nordul litoralului si 18 grade in sud-vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, dar temporar norii mai acopera cerul si, pe arii restrânse, lasa ploi slabe, în Muntenia, in Dobrogea, in Moldova şi in Transilvania şi doar, izolat în celelalte zone. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În prima parte a zilei vantul mai are rabufniri, indeosebi la munte si în est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI este rece pentru această dată, cu maxime doar în jur de 13 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros si trecător mai ploua slab.

PROGNOZA METEO JOI vremea va fi frumoasă şi se va încălzi în toate regiunile, astfel că regimul termic va fi în limite normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil în regiunile estice şi mai mult senin în rest. Vântul nu mai are intensificari, sufla cel mult moderat iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade pe litoral şi 20…21 de grade în Banat şi in Crişana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi frumoasă şi se va încălzi, astfel că mercurul va urca in termometre pana la valori maxime in jur de 18 grade, foarte aproape de normalul datei din calendar. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin, iar vantul sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO VINERI vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile continua să crească faţă de ziua anterioară in toata ţara, astfel incat va fi uşor mai cald decat in mod normal normal pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult senin, abia seara si nopatea se va înnora treptat în vest şi in sud-vest, unde pe arii restrânse vor cadea averse slabe. Vântul va sufla cu intensificări izolate şi trecătoare în primele ore în zona Deltei Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in nordul litoralului şi 24 de grade in sud-vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească faţă de ziua anterioară, astfel incat va fi usor mai cald decât în mod obişnuit pentru această dată, cu maxime de 22…23 grade la umbra.  Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla domol.

Vremea se menţine frumoasă şi la sfârşit de săptămână. Sâmbătă vremea se va menţine în general frumoasă şi caldă pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza, când local în zonele de munte şi izolat în rest, vor fi averse slabe şi trecător descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade. De duminica pana la jumatatea saptamanii viitoare temperaturile continua sa cresca de la o zi la alta, cu precădere în sud, unde vremea va deveni deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii aprilie. Temporar, mai ales în a doua parte a intervalului de prognoză se vor semnala averse, însoţite de fenomene electrice, pe arii mai extinse în nordul, centrul şi vestul ţării.