PROGNOZA METEO. Vremea rămâne rece şi mai cad ploi din când în când

PROGNOZA METEO. Vremea continuă să fie rece pentru această perioadă, maximele termice ajungând la 15 grade doar local. Dimineţile vor fi dominate de ceaţă, în timp ce norii de pe cer vor mai lăsa ploi slabe.

28 oct. 2014, 14:13
PROGNOZA METEO. Vremea rămâne rece şi mai cad ploi din când în când

PROGNOZA METEO. Miercuri, în Moldova, Muntenia şi Oltenia rămâne vreme rece pentru final de octombrie, dar în celelalte regiuni temperaturile se apropie de cele normale la această dată, astfel că maximele zilei pornesc de la 4 grade în Lunca Dunării şi ating 13…14 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Norii rămân cantonaţi tot în jumătatea de sud a ţării, şi aduc ploi slabe local în Oltenia şi Muntenia şi izolat în Dobrogea şi sudul Banatului. Tot izolat va fulgui prin masivele montane sudice, şi, trecător, posibil, şi în Oltenia. În zonele joase de relief, dimineaţa pe alocuri aşteptăm puţină ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Miercuri predomină norii şi trecător este posibil să plouă slab, vântul însă rămâne potolit şi temperatura aerului la amiază va fi de aproximativ 8 grade, faţă de 14, cât ar fi normal la această dată.

Citeşte şi AVERTISMENT METEO: „Să ne aşteptăm la IERNI GRELE”

PROGNOZA METEO. Joi peste sudul şi sud-est ţării încă trenează nori ce lasă pe alocuri câte o ploaie slabă, însă în restul teritoriului predomină soarele, după ce se risipeşte ceaţă prezentă local în orele dimineţii. Vântul nu face excese, iar la amiază vor fi temperaturi de la 7 grade în Lunca Dunării până la 15 grade, izolat, în regiunile intracarpatice.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Joi vor fi înnorări şi trecător, pe parcursul zilei, vor fi condiţii să plouă slab, dar fără adiere de vânt şi, pentru că vremea este în uşoară încălzire, la amiază se vor înregistra aproximativ 11 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

PROGNOZA METEO. Vineri, temperaturile se apropie de cele normale pentru această perioadă a anului în toată ţara. Soarele se mai ascunde însă din când în când după nori în regiunile sudice, unde însă numai izolat plouă slab, iar către seară apar câţiva stropi şi în estul şi nord-estul ţării. Vântul devine şi el mai alert în Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea, ca şi pe crestele înalte de munte, iar la amiază vor fi maxime de la 8 grade în Bucovina până la 15…16 grade în sudul ţării. Ceaţa dimineţii va fi şi ea prezentă la nivel local în zonele joase de relief.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri vor fi nori, dar şi soarele îşi mai strecoară razele printre ei, nu se aşteaptă precipitaţii, nici vânt alert şi doar în zori de zi poate să apară ceva ceaţă. Prin urmare, până la amiază se adună în termometre aproximativ 13 grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă un nou val de aer rece pătrunde peste nordul, centrul şi estul ţării noastre, iar în regiunile extracarpatice din când în când se adună nori ce lasă izolat ploi slabe sau burniţă. Vântul continuă să dea semne de agitaţie în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane, iar la amiază termometre vor indica 5 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în sudul Olteniei. Ceaţa dimineţii nu lipseşte din zonele joase de relief nici la sfârşit de săptămână. Iar meteorologii spun că nici duminică nu ne încălzim, şi abia de marţi temperaturile încep din nou să crească spre valori comparabile cu normele perioadei. Iar ceaţa nopţilor şi dimineţilor se va asocia izolat cu burniţă sau ploi slabe.