PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte, ajungând sâmbătă până la 22 de grade. De duminică, revin ploile şi frigul

PROGNOZA METEO. Vremea va continua să se încălzească, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in vestul Transilvaniei și 18 grade in sudul Banatului. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în vestul, nord-vestul și nordul teritoriului unde local va ploua. Şi în Bucureşti valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade, temperatura maximă ajungând la 15...16 grade.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 11:40
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte, ajungând sâmbătă până la 22 de grade. De duminică, revin ploile şi frigul

PROGNOZA METEO. La noapte cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe în extremitatea de nord și nord-vest a țării, precum și în cea de sud-est. Vântul se va intensifica treptat în Câmpia de Vest și pe crestele montane, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase local va fi ceață.BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi în jurul valorii de 0 grade. Mai ales la sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va continua să se încălzească ușor, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in vestul Transilvaniei și 18 grade in sudul Banatului, iar cele minime, în general, între -1 și 8 grade. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în vestul, nord-vestul și nordul teritoriului unde, mai ales din a doua parte a zilei și noaptea, local va ploua. Pe crestele montane vor mai fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și în Câmpia de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase în special din sud și est, va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Incălzirea vremii va continua în majoritatea regiunilor, astfel incat va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade in nordul litoralului și 20 de grade in Banat si in sudul Munteniei, iar cele minime, în general, între 0 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi, ziua pe arii restrânse în nord și centru, iar seara și noaptea, local, mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai înalte vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, iar în partea a doua a intervalului și în Câmpia de Vest. La începutul și sfârșitul intervalului, mai ales în sud și est, va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. La începutul și sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi, mai ales în partea a doua a intervalului, pe arii extinse în jumătatea vestică a teritoriului și local în rest. Pe crestele montane înalte mai pot fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 grade pe și 22 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în regiunile vestice, nord-vestice și în extremitatea de sud-est. La începutul și sfârșitul intervalului, mai ales în sud și est, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o maximă termică în jurul a 21 de grade și minima de 7…8 grade, posibil ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. La începutul și sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va răci în majoritatea zonelor țării, astfel încât valorile termice vor redeveni apropiate de cele normale pentru începutul lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, ușor mai mici în depresiuni. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua în jumătatea de nord-est și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud, sud-est și pe crestele montane.

BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de ziua precedentă, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru începutul lunii aprilie. Temperatura maximă va fi în jur de 16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Cerul va avea înnorări îndeosebi pe parcursul zilei și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări. DE

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se răcească în prima zi, apoi valorile termice vor marca o creștere ușoară. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată la începutul intervalului, în special în regiunile nordice și centrale.