PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte. Vor fi temperaturi de VARĂ în următoarele zile

PROGNOZA METEO PE 3 ZILE. Vremea se va încălzi în următoarele zile şi va devenit chiar deosebit de caldă în zonele sud-vestice. Ploile vor fi izolate, iar, în Bucureşti, temperaturile vor atinge maxima de 27 de grade. 

RomaniaTV.net
02 mai 2015, 14:20
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte. Vor fi temperaturi de VARĂ în următoarele zile

LUNI. Vremea continuă să se încălzească, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16..17 grade pe litoral si 26 de grade in Banat si in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare in regiunile nord-vestice şi în zonele montane unde local vor fi averse, în general slabe, în timp ce în restul ţarii ploile vor fi posibile doar izolat. Vântul nu pune probleme, sufla in general cel mult moderat.

BUCUREŞTI. Vremea continuă să se încălzească şi în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si vant care nu se agita prea tare. E o zi placuta si sub aspect termic. Meteorologii prognozeza 24..25 grade dupa-amiaza.

MARŢI. Incălzirea vremii continua în cea mai mare parte a tarii, astfel încât vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sud-vestice. Ne vom bucura asadar de temperaturi maxime cuprinse intre 17 grade pe litoral si 29 grade in sud-vest. Cerul va avea înnorări temporare vor fi averse, în general slabe cantitativ şi descărcări electrice, local în nord, in centru şi in nord-est şi izolat în celelalte zone. Vântul va avea intensificări la munte şi pe litoral.

BUCUREŞTI. Vremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu maxime de 26…27 de grade. Cerul se innnoreaza temporar, dar sansele de ploaie sunt destul de mici.

MIERCURI. Valorile termice vor continua să crească uşor şi astfel vremea devine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii mai în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, cu maxime cuprinse in general intre 16 grade pe litoral si 31 grade in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi local averse şi descărcări electrice, poate si ceva rafale de vant, după-amiaza şi noaptea în special în nord, centru şi nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

De JOI, temperaturile scad uşor în majoritatea regiunilor, iar, în prima zi, a intervalului ploile se vor semnala pe arii extinse, apoi vor fi ceva mai putine.