PROGNOZA METEO. Vremea se îndreaptă, iar cerul va fi dominat de soare

PROGNOZA METEO. Vremea începe să se îndrepte, temperaturile încep să mai crească puţin, în timp ce ploile îşi vor mai putea face apariţia din când în când, în unele regiuni.

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 16:23
PROGNOZA METEO. Vremea se îndreaptă, iar cerul va fi dominat de soare

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se îndreaptă în toată ţara, soarele predomina şi doar în sud-vest şi la munte mai rătăcesc nori ce lasă pe alocuri câţiva stropi de ploaie. Iar vântul se arată mai alert în est şi sud-est, în timp ce în restul ţării sunt doar rafale izolate. La amiază mercurul din termometre rămâne la 8…9 grade pe litoral, tot atâtea se ating şi în nordul Moldovei, în timp ce în Banat şi Oltenia temperaturile se avânta din nou spre 19…..20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi o zi frumoasă, cu soare generos, dar vânt ceva mai agitat, fără a deveni însă agresiv. Prin urmare, la amiază temperatura aerului ajunge la 15…16 grade, cu numai 1…2 grade peste valoarea normală a datei calendaristice.

PROGNOZA METEO de Paşte şi de 1 Mai: Cum va fi vremea de Paşte 2014

PROGNOZA METEO. Duminică va fi o zi frumoasă, iar în vest va fi chiar mai cald decât ar trebui pentru data din calendar. Câţiva nori mai rătăcesc în zori de zi prin sud-vestul ţării, apoi soarele străluceşte neumbrit pe cer întreaga zi şi vântul nu mai dă nici el semne de agitaţie. Prin urmare, la amiază vor fi 9 grade doar pe litoral, în timp ce în Banat se ating valori generoase, de 19 grade Celsius.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică este o zi frumoasă, cerul rămâne senin întreaga zi şi vântul adie plăcut, iar până la prânz se adună 15…16 grade în termometre.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. La început de săptămână, în prima parte a zilei de luni, vremea rămâne frumoasă în toată ţara, iar în vest şi sud temperaturile vor fi peste normele perioadei, 21 de grade se vor înregistra în sudul Banatului şi al Olteniei, pornind de la 11 grade în Delta Dunării. Norii încep să se adune abia după-amiază în nord-vest şi centru, ca şi la munte, unde izolat sunt posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul rămâne şi el destul de potolit şi doar pe litoral şi crestele montane înalte se arăta mai sprinten, dar fără să abia excese nici în aceste zone.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de luni începe cu vreme frumoasă şi caldă, ziua soarele împarte cerul cu doar câţiva nori inofensivi, la amiază termometrele vor indica 19, poate chiar 20 de grade generoase, iar câţiva stropi de ploaie pot să apară abia după căderea nopţii, fără vânt agitat.

PROGNOZA METEO. Marţi, aşteptăm înnorări, mai ales in nordul, centrul şi estul ţării, unde pe alocuri cad şi ploi, dar slabe cantitativ. La munte, mai ales pe crestele Carpaţilor Orientali şi Meridionali, predomină ninsorile. În plus, şi vântul se agită în mare parte din ţară, dar mai ales la munte, pe tot parcursul zilei.  Prin urmare, temperaturile zilei, în scădere în jumătatea nordică a teritoriului, dar mai ales în Moldova, abia mai ating 7…8 grade în nordul Moldovei, dar încă se avântă spre 20 de grade în Oltenia.

Meteorologii spun că până la jumătatea săptămânii se menţin valori termice asemănătoare, valori ce sunt în general normale pentru începutul lunii aprilie, după care vremea se încălzeşte din nou. Trecător pot apărea şi câteva ploi, slabe cantitativ.