PROGNOZA METEO. Vremea se mai răceşte şi va ploua în unele zone. Când se încălzeşte din nou

PROGNOZA METEO. Vremea pare să se alinieze la data din calendar în următoarele zile. Vom avea temperaturi mai scăzute decât în ultima perioadă,  dar undeva în limitele perioadei. În unele zone din ţară va ploua,  dar după mijlocul săptămânii se face din nou cald şi frumos, numai bine pentru cei care vor să-şi facă planuri pentru weekend.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 14:03
PROGNOZA METEO. Vremea se mai răceşte şi va ploua în unele zone. Când se încălzeşte din nou

PROGNOZA METEO. În noaptea de duminică spre luni vor fi înnorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie în special în centrul și nordul țării, iar în prima parte a nopții și în sud. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși, mai ales în zonele de deal și de munte, local 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI în noaptea de duminică spre luni va fi relativ răcoroasă. Vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări
electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în prima parte a nopții. Temperatura minimă se va situa în jurul
valorii de 17 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor scădea în toate regiunile, iar în cele vestice, nordice și centrale vremea va deveni răcoroasă. Pe parcursul zilei, vor fi înnorări și va ploua în nord și local în centru și la munte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat, mai ales în prima parte a zilei. Noaptea cerul va deveni variabil și doar în zona montană vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, îndeosebi la munte și în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade în zonele depresionare și 27 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în nordul și centrul țării, precum și la munte, unde local va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil și ploile se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…19 grade în depresiuni și 27 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține răcoroasă dimineața și noaptea cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări în jumătatea de nord a țării, unde local și temporar va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări, în cursul zilei, cu precădere la munte și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade în depresiuni și 28…29 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nord-vest, centru și zona montană, unde pe arii relativ restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în nord-vest și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă în sudul și sud-estul țării și normală termic în rest. Probabilitatea de apariție a
ploilor va fi mai ridicată la munte, iar spre sfârșitul intervalului în special în vest și centru. VREMEA ÎN BUCUREŞTI se anunţă caldă și predominant frumoasă.