PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă, însă există condiţii de ploaie, mai ales seara

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldă, joi, dar în vest şi nord-vest instabilitatea atmosferică se accentuează treptat. Vineri, instabilitatea atmosferica va fi accentuata mai ales in regiunile din jumatatea vestica a tarii. Acolo cerul se innoreaza temporar, mai ales dupa-amiza si seara si local vor cadea averse insotite de descarcari electrice si izolat vor fi conditii de grindina. Sambata, vremea va rămâne caldă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime  cuprinse între 21...22 de grade în vest şi pe litoral şi 31 de grade în sudul extrem.

20 mai 2015, 12:19
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă, însă există condiţii de ploaie, mai ales seara

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va menţine caldă, dar în vest şi nord-vest instabilitatea atmosferică se accentuează treptat. Vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi local averse. Cu precădere seara, izolat vor fi posibile vijelii şi poate cădea grindină. În celelalte regiuni, doar trecator cerul se innoreaza şi condiţii pentru ploi de scurtă durată sunt pe arii restranse, mai ales pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral şi 31…32 de grade în nord-vestul şi centrul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi caldă, în Capitală, cu cer variabil si maxime de 28…29 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, instabilitatea atmosferica va fi accentuata mai ales in regiunile din jumatatea vestica a tarii. Acolo cerul se innoreaza temporar, mai ales dupa-amiza si seara si local vor cadea averse insotite de descarcari electrice si izolat vor fi conditii de grindina. In celelalte zone doar izolat vor fi astfel de fenomene. Vantul va fi mai alert in sudul Banatului, poate si prin sud si la munte, dar are rabufniri si in timpul ploilor. Temperaturile maxime caracterizeaza inca o vreme calda pentru data din calendar, vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral şi 31 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Bucurestenii se bucura de vreme frumoasa si calda. Norii se arata pe cer fara sa aduca ploi, vantul sufla cel mult moderat, iar mercurul va urca in termometre pana la 28…29 grade.

PROGNOZA METEO. Sambata, vremea va rămâne caldă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime  cuprinse între 21…22 de grade în vest şi pe litoral şi 31 de grade în sudul extrem, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Drept urmare, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, în vest şi in sud-vest, norii cu mare dezvoltare verticala acopera temporar cerul si lasa averse insotite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină şi izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilitatii atmosferecice vor fi pe arii mai restrânse, spre seară şi pe parcursul nopţii in sud, in nord si in centru.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme calda si in Capitala la inceput de weekend, cu maxime in jur de 20 grade.  In  prima parte a zilei, soarele va fi mai generos, dar spre seara si la inceputul noptii norii se aduna si sunt posibile averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului.