PROGNOZA METEO. Vremea se menţine frumoasă. Temperaturile scad treptat de săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general normală sub aspect termic în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade. În special dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile scad treptat.

24 oct. 2015, 11:47
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine frumoasă. Temperaturile scad treptat de săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ. Vremea va fi predominant frumoasă şi apropiată de regimul termic normal pentru această dată. În cursul zilei cerul va fi variabil la senin şi doar în primele ore vor fi nori stratiformi şi ceaţă, local în zonele joase de relief din sud şi pe arii mai restrânse din restul teritoriului. Noaptea, cerul va fi temporar noros, însă numai izolat este posibil să plouă slab în extremitatea nordică şi nord-estică, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade in estul Transilvanieii şi 18, poate chiar 19 gr in Muntenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi apropiată de regimul termic normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, doar în primele ore ale zilei vor fi nori josi poate si conditii de ceata. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI Valorile de temperatură raman în jurul celor normale pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, peste zi în regiunile nordice, nord-estice şi parţial în cele centrale, iar noaptea în cele sudice, dar sansele de apariţie a ploilor sunt mici. Dimineata in zonele joase va fi ceata. Vântul va sufla mai alert în Moldova, in Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 gr in nordul Moldovei şi 18..19 gr in dealurile Olteniei, poate si ale Banatului.

VEZI ŞI PROGNOZA METEO pe trei luni: Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă şi se va menţine apropiată de normalul termic specific ultimei decade a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei şi din nou în cursul nopţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

PROGNOZA METEO. MARTI Vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a ţării, unde cerul va avea înnorări, dar fara sa asteptam si ploi. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 gr in estul Transilvanieie şi 19 grade in Dealurile de vest

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci uşor faţă de intervalul anterior, astfel încât temperatura maximă va fi de 13…14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări si ceata in primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.