PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile VIDEO

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii restrănse va ploua. Vineri, în Bucureşti temperatura maximă va fi de 20 de grade.

21 sept. 2017, 10:08
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile VIDEO

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi temporar noros şi va mai ploua, local si temporar, în vestul, centrul si nordul teritoriului si izolat în rest. În zona montană, la înăltimi mai mari de 1800 m, trecător, precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice si pe crestele înalte de munte. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 6 si 14 grade. (4…5 grade in estul Transilvaniei ;i zona de deal a Munteniei si 16 grade in nordul litoralului)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va mentine răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 7 si 15 grade. Cerul va fi variabil în sud-estul tării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni, unde local va ploua, dar numai punctiform se mai pot depăsi 15…20 l/mp si se vor semnala descărcări electrice. În zona înaltă de munte, mai ales la începutul si sfârsitul intervalului, precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vestul si sudul tării si izolat în celelalte regiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros si trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a tării, dar îndeosebi în vest, nord si centru, precum si în zonele deluroase si montane. Cerul, variabil în regiunile sudice, va avea înnorări în restul teritoriului si vor fi ploi slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în est si nord-vest, local în centru si vest si izolat în sud. În zona înaltă de munte, la începutul intervalului, mai sunt posibile precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade in depresiunile din Maramures si 22 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 si 14 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice si centrale, unde numai pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în cursul zilei. În rest, cerul va fi variabil si conditiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări usoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime, în crestere fată de ziua precedentă, se vor încadra între 15 grade in Dealurile de Vest si 23 de grade în sudul tării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 si 15 grade. Izolat, noaptea, vor fi conditii de ceată.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

TENDINTA

LUNI – Cerul va fi temporar noros, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, cu precădere în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperatura aerului va continua să crescă usor în majoritatea regiunilor, astfel încât maximele se vor încadra între 18 grade in subcarpatii Moldovei si ai Munteniei si 24 de grade in sud-estul tarii, iar minimele vor fi cuprinse între 6 si 16 grade, usor mai ridicate pe litoral, spre 18 grade. Izolat, dimineata si noaptea, se va semnala ceată.

MARTI, MIERCURI si JOI – În primele două zile temperatura aerului va fi în crestere usoară, până la valori situate în jurul normelor climatologice ale perioadei, apoi vor scădea usor. Trecător vor mai fi ploi slabe, mai ales în partea de sud-vest a teritoriului si cu precădere la începutul intervalului.

Citeşte şi Şcolile din Prahova şi Timiş rămân închise şi joi, din cauza condiţiilor meteo