PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi şi ninsori

PROGNOZA METEO. În următoarele zile vremea se va răci în toată ţara. Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor.

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 13:31
PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi şi ninsori

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros. Precipitaţiile vor fi în extindere atât în regiunile sud-vestice, unde vor fi ploi moderate cantitativ, cât şi în cele nord-estice şi zona montană înaltă, unde treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpada. În restul teritoriului va ploua local. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte şi în sudul Banatului, iar la cote mai reduse în Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 grade in nordul Moldovei si 5 grade in sudul Banatului si pe litoral. În zonele joase, cu precădere din sud-estul ţării, se va semnala ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi noros şi va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu uşoare intensificări. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea se va răci. Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp si izolat 25…30 l/mp în special în sud-estul teritoriului şi în zonele de deal şi de munte. Pe parcursul zilei, în zona montană înaltă şi în jumătatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile, iar în celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea, se va depune strat de zăpadă local mai consistent în nord-est şi la munte, unde va continua să ningă, în timp ce în vest, sud-vest şi centru vor fi precipitaţii mixte, iar în rest vor predomina ploile. Trecător şi pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in nordul Moldovei si 8 grade, mai ridicate în Dobrogea pana la 12…13 grade

VREMEA ÎN BUCURESTI: Cerul va fi noros, va ploua posibil moderat cantitativ, iar în cursul nopţii şi spre dimineaţă vor fi condiţii de precipitaţii mixte. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant închisă si va continua să se răcească, devenind rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Temporar vor cădea precipitatii, sub formă de ninsoare în Moldova şi la munte, iar în restul teritoriului vor fi mixte, ziua şi predominant ninsori, noaptea, pe arii mai extinse în Muntenia şi Dobrogea. Pe spaţii mici se va semnala polei, cu o probabilitate mai ridicată în jumatatea de sud a Moldovei şi în Bărăgan. Cu precădere în estul şi sud-estul teritoriului, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în Dobrogea, sudul Moldovei si cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade in jumatatea de nord a Moldovei si 6 …7 grade in Oltenia.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi închisă şi va continua să se răcească. Temporar se vor semnala precipitații moderate cantitativ. Acestea vor fi în cursul zilei mai ales sub formă de ploaie, iar începând de seara şi în timpul nopţii va predomina ninsoarea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă pe parcursul zilei, însă din cea de-a doua parte a intervalului cerul va deveni treptat variabil în mare parte din tară. Vor fi ninsori slabe cantitativ, în special ziua, local în sud si est si izolat în rest. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în sud si sud-vest, dar trecător si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor continua să scadă în regiunile extracarpatice şi vor fi cuprinse între -6…-7 grade in jumtatatea de nord a Moldovei si 8 grade in vest. În zonele joase de relief, îndeosebi spre sfârsitul intervalului, se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări si în prima parte a intervalului, trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

TENDINTA

VINERI – Cerul va fi temporar noros, iar mai ales spre sfârsitul intervalului în sud-est, izolat va ninge slab. Vântul va sufla si moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în regiunile sudice si pe crestele montane. Valorile termice se vor mentine mai coborâte decât mediile multianuale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi usor mai ridicate, în timp ce dimineata si mai ales noaptea va fi ger în est si pe arii mai restrânse în sud si centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 grade in Moldova si 8 grade in interiorul arcului carpatic. În zonele joase de relief se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli.

SAMBATA si DUMINICA – Valorile termice se vor mentine mai coborâte decât cele normale pentru această dată în regiunile extracarpatice si apropiate de mediile multianuale în rest. Probabilitatea pentru precipitatii va fi redusă, dar în zonele joase de relief se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură si trecător fulguieli.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea se răceşte accentuat în România. ANUNŢ de ultimă oră al meteorologilor