PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi devine instabilă

PROGNOZA METEO. Meteorologii nu au veşti bune pentru următoarele zile, vremea urmând să devină instabilă. Precipitaţii sunt aşteptate în toate regiunile ţării, în unele zone fiind prognozate chiar şi căderi de grindină.

28 apr. 2014, 13:25
PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi devine instabilă

PROGNOZA METEO. Marţi, instabilitatea atmosferică accentuată se manifestă îndeosebi în vestul, sudul şi centrul ţării, dar şi în zonele montane, regiuni în care, mai ales după-amiază, norii acoperă temporar cerul şi aduc averse însoţite de fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi condiţii de grindină, iar în urma unor averse mai puternice se pot acumula peste 15, 20 l de apă/mp, cu probabilitate mai mare la munte. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile vor fi de scurtă durată şi descărcările electrice vor fi doar pe spaţii restrânse. Maximele termice se vor situa între 15 grade în nordul litoralului şi 23 grade în vest.

Cum va fi vremea de 1 mai. PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, norii se adună mai ales după-amiază şi noaptea, timp în care vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice şi vânt mai alert. Până după-amiază mercurul din termometre urcă la maxime în jur de 19 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Aceasta înseamnă că nori groşi acoperă cerul mai multe ore şi plouă în sud, în centru şi vest şi pe areale ceva mai mici în celelalte regiuni. Predomină aversele, vor fi şi fulgere, tunete, iar vântul va avea răbufniri în timpul ploilor. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi ne aşteptăm chiar şi la condiţii de grindină. Meteorologii prognozează maxime ce pleacă de la 15 grade în nordul litoralului şi ajung la 22 grade, de această data cel mai cald va fi în Moldova, unde soarele e o idee mai darnic.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, soarele rămâne din colo de nori mai multe ore, aşteptăm ploi de scurtă durată, vânt ceva mai turbulent şi posibil descărcări elecrice. Termometrele vor arăta totuşi maxime agreabile, în jur de 20 grade.

PROGNOZA METEO. Prima zi de mai înseamnă şi debutul unei minivacante mult aşteptate, dar de această dată vremea nu se anunţă deloc prietenoasă. Mai mult, cerul va fi temporar acoperit de nori ce aduc ploi, mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice în vestul şi în sudul ţării, dar şi în centru. Ploile nu lipsesc în celelalte zone, dar sunt pe arii mai restrânse. Vântul îşi face simţită prezenţa, dar fără să sufle tare, iar maximele se vor situa în general între 15 grade în sudul litoralului şi cel mult 22 grade in estul Moldovei şi al Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi destul de capricioasă. Cerul e temporar încărcat de nori, trecător plouă, iar vântul suflă moderat. Maximele prognozate de meteorologii sunt în jur de 20 grade, atât cât e normal pentru această dată.

PROGNOZA METEO. Nici vineri nu ne bucurăm de soare, mai mult, norii şi ploile, mai ales averse însoţite de descărcări electrice, sunt la ordinea zilei tot în vest, în sud şi la munte precum şi la munte, dar îşi fac apariţia pe spaţii mai restrânse şi în restul ţării. Maximele vor fi de la 16 la 24 grade. Weekendul mult aşteptat  vine tot cu ploi în cea mai mare parte a ţării, pe alocuri chiar mai însemnate cantitativ. Temperaturile, agreabile sâmbătă, vor începe să scadă de duminică.