PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă de joi. Scad temperaturile şi vin ploile

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea se menţine caldă, însă temperaturile încep să scadă câte puţin. De joi, vremea se înrăutăţeşte. Vin ploile în aproape toată ţara, iar temperaturile scad considerabil.

03 mart. 2015, 16:55
PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă de joi. Scad temperaturile şi vin ploile

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea ramane calda pentru această dată, chiar daca temperaturile scad putin fata de ziua precedenta. Iar ziua se anunta destul de insorita, doar prin vestul tarii sunt cativa nori in plus, insa doar izolat, catre seara, cad precipitaţii slabe mixte în Maramureş şi posibil în nordul Crişanei şi al Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali. Noaptea, înnorările se vor accentua treptat în toată ţara si vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie, în Oltenia, mixte în Banat şi izolat în Crişana şi posibil şi în Muntenia şi Transilvania. În zona montană, local, vor predomina ninsorile. Vântul va fi si el mai alert, mai ales prin sud-vestul tarii si la munte, astfel incat maximele amiezii vor fi de cel mult 6-7 grade in estul Transilvaniei si Maramures, in timp ce in regiunile sudice inca se ating, izolat 12-13 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala vremea se va menţine caldă pentru această dată, iar pana spre amiaza va fi si insorita, asa ca temperatura atinge 11-12 grade. Apoi insa, norii se aduna tot mai multi, dar inca nu lasa preicptatii si nici vantul nu da semne de agitatie.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se inrautateste si se raceste. Cad precipitaţii, ziua mai ales în jumătatea de vest a ţării, iar seara şi noaptea  în toate regiunile. Vorbim despre ploi in Dobrogea, dar si cate o lapovita in sudul Olteniei, al Moldovei şi în zona de câmpie a Munteniei, în timp ce în restul teritoriului vor fi mixte în cursul zilei, iar noaptea mai ales ninsori. Cantităţile de apă vor fi pe alocuri mai importante, indeosebi în sud-vestul ţării, la deal şi la munte. Temporar vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în sud şi zona montana, iar maximele zilei pornesc de la numai 2 grade in sud-vestul teritoriului si abia mai ating izolat 10 grade in sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Bucuresti va fi vreme mohorata, iar spre seară şi în cursul nopţii va ploua în general moderat cantitativ. Vântul va fi alert si maxima zilei nu mai trece de 8-9 grade, valoare, de altfel, normala pentru aceasta data calendaristica.

PROGNOZA METEO. Vineri, temperaturile continua sa scada si vremea devine mai rece decat ar trebui sa fie in prima decada de martie, cu maxime la amiaza intre 0 grade in depresiuni si 10  grade in Dobrogea. Iar cerul ramane acoperit de nori si pe arii extinse cad precipitaţii, sub formă de ninsoare în zona montană, predominant ninsori în Maramureş, Transilvania, Moldova si în zonele deluroase din restul teritoriului, ploi în Dobrogea şi mixte în celelalte regiuni. Local, cantităţile de apă vor fi însemnate în sudul si estul teritoriului, iar pe alocuri si in centru. Vântul va avea si el intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind şi spulberând zăpada, ziua va avea un aspect de iarna in multe zone din tara.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Bucuresti vremea continua sa se raceasca, la pranz vor fi aproximativ 4 grade in termometre, si temporar vor cădea precipitaţii, în general moderate cantitativ, sub formă de ploaie ziua, iar în partea a doua a nopţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări.