PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă în weekend, apoi se schimbă radical. Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi caldă în acest weekend, în majoritatea regiunilor, apoi se va schimba radical, fiind aşteptate ploi în aproape toată ţara. 

31 mart. 2017, 13:17
PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă în weekend, apoi se schimbă radical. Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin si va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 10…11 grade pe litoral si 23 de grade in centrul Moldovei si Dealurile de Vest. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Banat si în vestul Olteniei. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. Izolat, îndeosebi în Transilvania, se va produce brumă.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, centrul ţării şi nordul ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în Banat, Moldova şi zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade pe litoral şi 24…25 de grade în regiunile vestice. Izolat, mai ales în estul Transilvaniei, se va semnala brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în vestul, centrul şi nordul ţării. În prima parte a zilei cerul va fi mai mult senin, dar începând de după-amiază înnorările se vor accentua treptat dinspre sud şi vor cuprinde majoritatea regiunilor. Noaptea, va ploua slab pe arii restrânse în sud-vest şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 10…11 grade pe litoral şi 23…24 de grade, local în regiunile intracarpatice. În zonele joase de relief, în special din est şi sud-est, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice diurne vor fi în scădere si se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua în jumătatea de vest a ţării şi local în restul teritoriului. Ploile vor fi mai ales sub formă de aversă şi vor fi însoţite si de descărcări electrice. În zona înaltă de munte a Carpaţilor Meridionali, trecător noaptea, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 20 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. 20 …21 de grade vor fi în Maramureş şi Transilvania. În zonele joase de relief din est şi sud-est, dimineaţa vor mai fi condiţii de ceaţă.

TENDINŢA MIERCURI, JOI ŞI VINERI – Vremea va deveni răcoroasă spre sfârşitul intervalului. Temporar va ploua în toată ţara.