PROGNOZA METEO. Vremea va suferi SCHIMBĂRI EXTREME de la o zi la alta

PROGNOZA METEO. Maximele vor scădea în majoritatea regiunilor, cu excepţia sud-estului ţării. Ploile continuă până spre sfârşitul săptămânii, iar vremea se răcoreşte.

20 iul. 2014, 11:56
PROGNOZA METEO. Vremea va suferi SCHIMBĂRI EXTREME de la o zi la alta

PROGNOZA METEO. Luni temperaturile cresc puternic spre amiază. Vremea se încălzeşte până aproape de pragul de caniculă în Câmpia de Vest, în timp ce valorile cele mai mici nu mai scad sub 28 de grade pe litoral, în depresiuni şi nordul Moldovei. Cât despre ploi, ceva şanse doar după amiază pe la munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Soare pe săturate în Capitală mâine, cu câteva adieri de vânt şi o maximă ce nu se opreşte înainte de a atinge 32 de grade la umbră.

MARŢI. Greu de crezut, dar după o zi aproape senină ca cea de luni, marţi situaţia se schimbă radical: vin nori de furtună cu ploi torenţiale, fulgere, tunete, vijelii şi grindină în vestul, sud-vest şi nordul ţării, ceea ce va duce la o răcire extremă a vremii, cu 10, dacă nu chiar 11 grade în aceste regiuni, unde maximele abia dacă mai ating 23-24 de grade. Căldura însă are şi ea un cuvânt de spus în zonele de sudest, unde maximele încă ating 33 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Căldură mare în Capital marţi, cu soare arzător şi o maximă de 33-34 de grade.

MIERCURI. Ploile nu ne părăsesc nici miercuri şi vremea răcoroasă insista cu valori între 22 de grade în nordul Moldovei până spre cel mult 32 în sudestul Munteniei. Ploile continuă să fie torenţiale, vântul şi descărcările electrice nu lipsesc din peisajul meteo nici ele.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitală, miercuri vremea e în general frumoasă, cu ploi abia pe seară şi o temperatură la amiază de 31 de grade.