PROGNOZA METEO. Weekendul vine cu vreme ca de primăvară

PROGNOZA METEO. Mercurul din termometre va urca până la 18 grade, în unele regiuni, temperaturi specifice mai degrabă primăverii, decât mijlocului de noiembrie.

13 nov. 2014, 14:14
PROGNOZA METEO. Weekendul vine cu vreme ca de primăvară

PROGNOZA METEO. Vineri, în sud şi est, temperaturile sunt cele normale, iar cerul este mai mult noros şi burniţa sau ploi, în general slabe, în Oltenia, local în Muntena şi izolat în Moldova, Dobrogea şi sudul Banatului. În rest, este uşor mai cald, cu înnorările temporare, iar condiţiile de ploaie destul de reduse. Vântul are unele intensificări în sud. Maximele vor fi în jurul valorii de 7 grade în Moldova şi 17 grade în Maramureş şi Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vineri, temperaturile se vor menţine în normalul perioade, în jurul valorii de 10 grade. Cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi în prima parte a zilei, trecător plouă slab sau burniţa, iar vântul încă va mai avea unele intensificări.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, în regiunile extracarpatice termicele sunt apropiate de medii, iar în rest esteuşor mai cald. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud şi sud-estul, unde izolat cade burniţă, dar sunt posibile şi ploi slabe. Mai ales dimineaţa, pe alocuri, se aşterne ceaţa în zonele joase. Vântul mai are unele intensificări în Banat şi pe litoral. Maximele termice vor fi de 7 grade în nordul Moldovei şi 18 în Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Sâmbătă, valorile termice vor fi apropiate de medii, cu temperaturi maxime de 11 grade. Vor fi înnorări, dar cu vânt fără excese.

PROGNOZA METEO. Duminica, vor fi nori joşi persistenţi, în sud şi est, cu valori termice apropiate de medii, în timp ce în rest, vremea menţine mai caldă. În jumătatea de vest înnorările se vor accentua treptat şi mai ales spre seară şi în cursul nopţii, local ploi slabe. Vântul unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei şi în zonele de munte. Maximele termice vor fi 6 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în Transilvania. Pe alocuri, în zonele joase dimineaţa va fi ceaţă, asociată izolat cu burniţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Duminică, cerul va fi noros şi mai ales dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Vântul va bate slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 9…10.

PROGNOZA METEO. Luni va fi vreme închisă în regiunile extracarpatice, unde local burniţe sau ploi slabe. În rest, înnorările vor fi doar temporare, şi doar pe alocuri ploua slab. Pe crestele cele mai înalte ale munţilor vor fi precipitaţii mixte, şi tot la munte, ca şi în sudul Banatului, încă suflă vânt mai alert. Prin rumare, la amiază vor fi maxime între 6 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în Banat şi Crişana. Pe alocuri dimineaţa, în zonele joase, în special din sud şi est se va semnala ceaţă. În următoarele zile temperaturile rămân în general uşor mai mari decât ar trebui pentru această dată. Iar marţi şi miercuri încă plouă în mare parte din ţară, în timp ce la munte vorbim despre precipitaţii mixte.