PROGNOZA METEO. Vremea SE STRICĂ din nou. Vezi când încep ploile

PROGNOZA METEO. După un weekend cu vreme în general frumoasă şi călduroasă, instabilitatea atmosferică începe să se facă din nou simţită în săptămâna care începe.

RomaniaTV.net
13 iul. 2014, 14:26
PROGNOZA METEO. Vremea SE STRICĂ din nou. Vezi când încep ploile

PROGNOZA METEO LUNI. Saptmana incepe cu o zi destul de linistita sub aspect meteo. Contam pe mult soare si doar temporar vor fi innorari prin sud-vestul tarii si zona de munte, iar catre seara si in regiunile estice. Averse cu tunete, fulgere şi vât mai alert vom avea, însă, doar pe alocuri. Maximele zilei sunt cuprinse între 24 de grade in depreisuni şi la 32 de grade in sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Si in Bucuresti prima zi a săptămânii va fi una frumoasa si insorita, cu 29…30 de grade la umbra la orele amiezii. Va fi o zi linistita de vara, fara ploi si fara vant agitat.

PROGNOZA METEO MARŢI vremea devine instabila. Norii se aduna tot mai multi in estul, sudul si sud-vestul tarii, la fel si in zonele montane, iar aversele insotite de fenomene electrice si vant in rafale isi fac aparitia la nivel local si nu lipsesc nici conditiile de grindina. In celelalte regiuni insa, ziua va fi destul de insorita si doar pe alocuri se asteapta cateva ploi de scurta durata. Cat despre temperaturi, la amiaza vor fi valori potrivite pentru jumatatea lunii lui cuptor, de la 25 de grade in depresiuni pana la 32 de grade in nord-vestul tarii

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. In Bucuresti ziua incepe cu soare, dupa pranz se ating aproximativ 30 de grade la umbra, insa in orele amiezii si in noaptea care urmeaza norii strang randurile si aduc ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Miercuri tot instabila se anunta vremea. Pe parcursul zilei vor fi innorari temporare si averse, însoţite de descărcări electrice, la nivel local in sudul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, insa doar pe arii restranse in celelalte regiuni. Izolat sunt de asteptat si cantitati mai insemnate de apa, este posibil sa cada si grindina, iar in estul tarii si la munte vantul se arata mai sprinten. La amiaza vor fi temperaturi de la 24 de grade in depresiuni si pana la 33 de grade in regiunile vestice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI devine instabila. Norii se inmultesc indeosebi in orele amiezii si spre seara, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea si el intensificari, racorind atmosfera incinsa de cele aproximativ 30 de grade la umbra anuntate de meteorologi.