PROGNOZA METEO. Soarele este generos în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Regimul termic din următoarele zile ne va duce cu gândul spre sfârşitul primăverii, deoarece temperaturile din termometre vor urca şi până la 15 grade. Soarele va domina cerul, chiar dacă, local, îşi vor face apariţia şi ploile slab cantitativ.

09 mart. 2015, 12:55
PROGNOZA METEO. Soarele este generos în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Marţi, în sud şi în sud-est regimul termic va fi apropiat de normalul perioadă, în timp ce în restul teritoriului vremea va fi caldă, cu maxime de la 4 grade în Oltenia până 15 grade în Maramureş. Norii acoperă cerul temporar, iar în prima parte a zilei soarele e mai generos în nord-vest. Vor fi şi precipitaţii slabe cantitativ, îndeosebi ploi, pe arii restrânse în Oltenia şi izolat în rest, iar în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali local vor fi precipitaţii mixte. În zonele joase izolat va fi ceaţă. Vântul se va intensifica trecător în sud-est şi la munte.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi, cerul se înnorează trecător şi e posibil să plouă slab. Vântul nu pune probleme, iar maximele termice ajung la 7..8 grade, foarte apropiate de media multianuală.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Când se întorc NINSORILE şi PLOILE

PROGNOZA METEO. Miercuri, în majoritatea regiunilor vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal cu maxime de la 6 grade Celsius în zona Deltei Dunării până la 13 grade în vest şi în nord-vest. Cerul va fi înnorat, mai ales seara şi noaptea când precipitaţii slabe, mixte, la munte şi sub formă de ploaie, local în est, în nord şi în centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Spre dimineaţă, lapoviţe şi fulguieli vor fi şi în estul Transilvaniei, iar în Carpaţii Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu maxime de 10…11 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate noaptea, dar abia spre dimineaţă vor fi condiţii de ploaie.

PROGNOZA METEO. Joi, în vest, în nord şi în centru temperaturile scad şi vremea devine normală pentru această dată, în timp ce în sud şi sud-est se va menţine în general uşor mai cald decât mediile multinuale. Înnorările vor persista în toată ţara şi temporar va ploua în majoritatea regiunilor. La munte predomină ninsorile, ce vor fi mai importante cantitativ în nordul Carpaţilor Orientali, iar spre dimineaţa aşteptăm lapoviţe şi ninsori şi în nordul Moldovei, în Maramureş şi în Transilvania. Izolat, cu precădere în Moldova şi la munte, vor cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla cu intensificări mai ales în nord, în vest şi în sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 13 grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea este uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu maxime în jur de 10 grade. Norii acoperă cerul în cea mai mare parte a zilei însă doar seara temporar va ploua slab.

PROGNOZA METEO. Vineri, local, mai cad precipitaţii în general slabe cantitativ, în majoritatea regiunilor. Predomină ploile, dar la munte ninge însă şi în Maramureş, în nordul Moldovei şi în Transilvania izolat şi trecător aşteptăm lapoviţe sau ninsori, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade. În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare temperaturile sunt destul de apropiate de mediile climatologice pentru a doua decadă a lunii martie. Mai ales peste weekend temporar va ploua în majoritatea regiunilor, iar la munte vor fi precipitaţii mixte.