Prognoza meteo: Vremea se răceşte din weekend. Revin ploile şi ninsorile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă pentru vineri temperaturi mai ridicate decât în mod normal la această dată, maxime fiind cuprinse între 4 grade în Moldova și 14 grade în Banat. Dimineaţa şi seara va fi ceaţă în multe zone ale ţării, iar pe arii restrânse îşi fac prezenţa burnița sau ploaia slabă. De sâmbătă, vremea se schimbă. În sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă și local va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse la munte vor fi precipitații mixte. De duminică va începe să plouă, iar la munte, în nord și în centru ţării vor predomina ninsorile.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 15:38
Prognoza meteo: Vremea se răceşte din weekend. Revin ploile şi ninsorile

PROGNOZA METEO. În noaptea de joi spre vineri, cerul va fi variabil la munte și mai mult noros în zonele joase de relief unde, cu precădere în sud, în centru și în nord-est, local se va forma ceață și izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor avea valori de la -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 7 grade în Dealurile de Vest și în sudul litoralului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul se va înnora treptat și mai ales în a doua parte a intervalului va fi ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În zonele de deal și de munte cerul va fi variabil. În restul teritoriului, dar mai ales în regiunile extracarpatice, va fi nebulozitate joasă, cu precădere dimineața și noaptea ceață și pe arii restrânse burniță sau ploaie slabă. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată în vest, nord-vest și parțial în centru și în jurul acestora în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova și 14 grade în Banat, iar cele minime între -3 grade în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul litoralului. Vântul va sufla slab și moderat.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă și mai ales dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.


PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă și local va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse la munte vor fi precipitații mixte, iar în zonele joase de relief dimineața ceață, iar noaptea ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, Banat, sudul Crișanei, Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime, în vestul, nordul și centrul țării, mai ridicate decât cele normale la această dată, vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime vor avea valori între -3 grade și 7 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă, cu ceață mai ales dimineața și noaptea și condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații, în prima parte a zilei în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în restul teritoriului. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie, dar la munte, iar seara și noaptea și în nord și în centru, treptat vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în zona montană înaltă, în regiunile vestice, sud-vestice și centrale. Valorile termice, mai ridicate decât în mod normal la această dată în jumătatea de sud-est a țării, se vor situa între 5 și 14 grade, maximele și între -2 și 7 grade, minimele. Dimineața, pe arii restrânse, în regiunile sudice, estice și centrale va fi ceață.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal pentru această perioadă, se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării. În sud, est și centru cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge la munte, vor fi precipitații mixte în Transilvania și Moldova și predominant ploi în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. În restul teritoriulului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 și 2 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, mai ales ziua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

 

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 28.11.2017  – 01.12.2017 

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului, la început în vestul țării, apoi și în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI, valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului.