PROGNOZA METEO. Oscilaţii mari de temperatură în decurs de câteva ore în toată ţara. Unde va mai ploua

PROGNOZA METEO ROMÂNIA. Vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi în general comparabile cu cele din ziua precedentă. Va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania și nordul Moldovei. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar în primele ore ale zilei în extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe. Şi la Bucureşti, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar minima de 11...12 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. În primele ore ale zilei vor fi condiții de ceață.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 13:53
PROGNOZA METEO. Oscilaţii mari de temperatură în decurs de câteva ore în toată ţara. Unde va mai ploua

La noapte, în Dobrogea și în estul Munteniei cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 10…15 l/mp și izolat se pot totaliza peste 25 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jur de 15 grade pe litoral. În zonele joase izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI. În prima parte a nopții cerul va fi mai mult noros și trecător va mai ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade. Spre dimineață, îndeosebi în zona preorășenească vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi în general comparabile cu cele din ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări și va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania și nordul Moldovei. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar în primele ore ale zilei în extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 6 și 14 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar minima de 11…12 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. În primele ore ale zilei vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi caldă pentru această dată în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În nordul, centrul și nord-estul țării, precum și la munte vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil, trecător cu înnorări în a doua parte a intervalului, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. În nordul Carpaților Orientali, la altitudini de peste 1700 m, spre sfârșitul nopții, precipitațiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, unde pe creste viteza la rafală va depăși temporar 70 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în sud-est, iar cele minime se vor situa între 2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jur de 15 grade pe litoral. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zona de munte, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în zonele de munte și în nord-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și mai ridicate pe litoral. Izolat se va semnala ceață, iar în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de brumă.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă ușor mai scăzută decât în ziua precedentă, va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar în zonele joase de relief, dimineața dar mai ales noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sud-vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. În nordul și centrul teritoriului, dar mai ales în depresiunile intramontane vor fi condiții de brumă.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII SÂMBĂTĂ – MARŢI. În cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Vor fi posibile ploi, cel mai probabil în regiunile vestice și sud-vestice. În zonele joase de relief, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Probabilitatea pentru ploi va fi redusă, dar în timpul dimineților vor fi condiții de ceață.