PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în mare parte din ţară. Unde va mai ploua

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în sudul şi sud-estul ţării, unde termometrele vor indica până la 23 de grade Celsius. În celelalte regiuni vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate în nord-nord-vest, unde va ploua. Şi în următoarele zile vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării. 

RomaniaTV.net
02 oct. 2018, 14:39
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în mare parte din ţară. Unde va mai ploua

La noapte, cerul va fi parțial noros în nord și în centru unde pe spații mici va mai ploua slab. În Carpații Orientali și Meridionali, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu intervale de înseninare, dar spre dimineață local va fi ceață, în special în zonele joase din vest și din sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, cu precădere în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar local, la cote mai reduse, și în Transilvania, Moldova și sudul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 13 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minima va fi de 9…11 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață, mai ales în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În cerul va fi variabil la senin, iar în primele ore ale zilei pe spații restrânse va mai fi ceață. În celelalte regiuni vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate în nord-nord-vest, unde va ploua local, iar probabilitatea de ceață va fi mai mare spre sfârșitul intervalului. În nordul Carpaților Orientali și pe crestele Meridionalilor vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste rafalele vor depăși 80…90 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în celelalte regiuni, cu precădere în jumătatea de nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade în Maramureș și 22…23 de grade în sudul Munteniei și al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 1…2 grade în zonele depresionare din nord-vest și din centru și 12…13 grade pe litoral.

BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece în cursul nopții și al dimineții. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile din jumătatea de nord a țării unde sunt posibile ploi trecătoare, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în cursul zilei și mai ales în nordul Moldovei și în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime în general între 0 și 10 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -5 grade. Spre sfârșitul intervalului local se va forma bruma în Transilvania, nordul Moldovei și Maramureș, iar izolat va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și trecător moderat. Temperatura maximă – ușor mai scăzută decât în ziua precedentă – va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în Oltenia, vestul Munteniei, zona înaltă a Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei și 22 de grade in vestul, sud+vestul Olteniei, iar cele minime, în general între 4 și 11 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -3 grade. Probabilitatea de formare a ceții va fi mai mare pe văi și în depresiuni.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi îndeosebi în vestul, nordul și în centrul țării. Cerul va fi variabil, iar în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în estul Transilvaniei unde vor fi condiții de brumă.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

De duminică, valorile termice se vor situa peste cele normale specifice perioadei în majoritatea zonelor. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în regiunile vestice și nord-vestice.