PROGNOZA METEO. Dimineţi cu temperaturi de îngheţ şi bruma. Lapoviţă, ninsori şi intensificări ale vântului, la munte

PROGNOZA METEO. Vremea va fi răcoroasă, chiar rece în nordul și în centrul țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte, undeva ploua. La altitudini de peste 1500 metri vor cădea lapoviță și ninsoare. Şi la Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea.

RomaniaTV.net
03 oct. 2018, 13:49
PROGNOZA METEO. Dimineţi cu temperaturi de îngheţ şi bruma. Lapoviţă, ninsori şi intensificări ale vântului, la munte

PROGNOZA METEO. La noapte, în regiunile vestice, nordice, centrale și la munte temporar cerul va avea înnorări și pe arii restrânse va ploua, iar la altitudini, în general, de peste 1500 m trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, unde pe creste rafalele vor depăși 70…80 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 grad în zonele depresionare și 12 grade pe litoral. Izolat, în special în depresiuni și pe văi, se va forma ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. MinimA va fi de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 6 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi răcoroasă, chiar rece în nordul și în centrul țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte, unde izolat va ploua, iar la altitudini, de peste 1500 m trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului mai ales în nordul Moldovei și în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime între -1 și 10 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -5 grade. Spre sfârșitul intervalului local se va forma brumă în nordul și în centrul teritoriului, iar izolat, în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în nordul și în centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei și 21 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime în general între 0 și 10 grade, cu valorile mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade. Pe arii restrânse va fi brumă în nordul și în centrul țării, iar în zonele joase de relief ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, cu precădere în vestul, nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în Banat unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-vestice, pe crestele montane, dar și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, cu cele mai mari valori in Banat, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte, spre -3 grade, în estul Transilvaniei unde va fi brumă. Dimineața și noaptea pe arii restrânse se va forma ceață în zonele joase de relief.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice se vor menține comparabile cu cele din intervalul anterior, iar vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice și nord-vestice unde local se vor semnala ploi slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte spre -2 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, dar și ușor mai ridicate pe litoral, unde vor fi 13…14 grade. Dimineața și noaptea local în zonele joase de relief se va forma ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

De luni valorile termice se vor situa ușor peste cele normale specifice perioadei în majoritatea zonelor. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi în jumătatea sudică.