PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă la final de săptămână cu temperaturi ridicate în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă la sfârşit de săptămână, cu cer mai mult senin și temperaturi mai ridicate decât mediile climatologice în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai mari valori in Crisana si in Maramureş. Izolat în zonele joase de relief dimineața și noaptea va fi ceață.

RomaniaTV.net
11 oct. 2018, 12:39
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă la final de săptămână cu temperaturi ridicate în mare parte din ţară

La noapte, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane spre 0 grade. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și temperaturi mai ridicate decât mediile climatologice în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile estice, unde se vor înregistra valori termice apropiate de cele normale, iar în special pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Dobrogea, Muntenia și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai mari valori in Crisana si in Maramures, iar cele minime în general între 2 și 12 grade. Izolat în zonele joase de relief dimineața și noaptea va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va diminua treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în rest. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare ziua, în sudul Banatului și al Moldovei, jumătatea estică a Munteniei precum și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 1 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -4 grade, unde se va produce brumă. Dimineața și noaptea cu totul izolat va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic se va caracteriza prin valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale pentru această dată în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil în estul și în sud-estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, iar pe parcursul zilei trecător și în Dobrogea și în jumătatea de est a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, și 14 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil în nordul, estul și centrul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sudul Banatului, pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, și 14 grade pe litoral. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va rămâne frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. DE MARTI PANA JOI Vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice peste mediile multianuale specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.