PROGNOZA METEO. Vreme rece la sfârşit de săptămână. Unde va mai ninge în weekend

PROGNOZA METEO. Weekendul vine cu vreme rece, geroasă dimineața cu precădere în nord, în nord-est și în depresiuni, iar noaptea local în centru, în sud și în est. Sâmbătă, în vest, nord, centru, precum și la munte, cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab. Şi în Bucureşti vremea va fi rece, geroasă noaptea. Temperatura maximă va fi in jur de -2 grade, iar minima va fi de -11...-10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până în jurul valorii de -13 grade.

RomaniaTV.net
11 ian. 2019, 18:07
PROGNOZA METEO. Vreme rece la sfârşit de săptămână. Unde va mai ninge în weekend

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi rece, geroasă în special în nord, în nord-est și în depresiuni, iar temperaturile minime se vor situa între -13 și -3 grade, mai scăzute, până în jurul a -18 grade, local în Moldova. Cerul va fi parțial noros și pe arii restrânse va ninge slab mai ales în nordul Crișanei, în Maramureș și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona Carpaților Orientali, la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar trecător și la cote mai reduse și în nordul Crișanei. Izolat se va forma ceață, posibil asociată cu chiciură.

BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -6…-5 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -8 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBATĂ. Vremea va fi rece, geroasă dimineața cu precădere în nord, în nord-est și în depresiuni, iar noaptea local în centru, în sud și în est. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade in estul Transilvaniei și 2 grade in sudul litoralului, iar cele minime în general între -13 și -3 grade. În regiunile din vest, nord, centru, precum și la munte, cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab. Spre sfârșitul intervalului în sud-vestul Crișanei și în nord-vestul Banatului vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și depuneri de polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi trecătoare, izolat vor fi posibile fulguieli, iar dimineața și noaptea pe suprafețe mici se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli sau va spulbera zăpada, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în zonele mai joase de relief.

BUCUREŞTI Vremea va fi rece, geroasă noaptea. Temperatura maximă va fi in jur de -2 grade, iar minima va fi de -11…-10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până în jurul valorii de -13 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În majoritatea regiunilor valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul precedent. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade in estul Transilvanieie și 4 grade grade in vestul Oltenieie, iar minimele vor fi cuprinse în general între -7 și 1 grad. În regiunile vestice, nordice și centrale cerul va fi noros și se vor semnala precipitații mixte în Câmpia de Vest, mai ales sub formă de ninsoare în Dealurile de Vest, în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei și sub formă de ninsoare în restul Transilvaniei și izolat în Moldova. Izolat se va forma polei. În regiunile nord-vestice pe arii restrânse cantitatățile de precipitații vor depăși 15 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, cu totul izolat va fulgui, iar dimineața și noaptea va fi ceață asociată cu chiciură. Vântul se va intensifica treptat în Crișana, și la munte, mai ales în zona Munților Apuseni și a Carpaților Orientali, unde trecător ninsoarea va fi vicolită și zăpada spulberată, iar în rest va sufla slab și moderat.

BUCUREŞTI Vremea se va menține rece, geroasă dimineața. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor continua să crească ușor, astfel că se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei în cea mai mare parte a țării. În vest, centru și nord vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, însă pe parcursul zilei, în zonele joase de relief, vor fi și ploi sau lapoviță. În restul teritoriului cerul va avea unele înnorări și doar pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea local intensificări, iar pe creste va sufla tare viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime între -7 și 0 grade.

BUCUREŞTI Valorile termice vor crește ușor, astfel că se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în general închisă și se va răci ușor. Va ninge local și temporar în nordul și centrul țării, precum și în zonele montane și izolat în rest. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în Banat, Oltenia și nordul Moldovei, iar pe creste va sufla tare viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 3 grade, iar cele minime între -10 și -3 grade.BUCUREŞTI Vremea se va răci ușor. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca trecător să ningă slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă de -8…-6 grade.

De miercuri, valorile termice se vor situa, în general, în jurul mediilor climatologice specifice perioadei în prima zi, apoi vor marca o creștere ușoară. Temporar vor mai fi precipitații slabe, în special în nordul, nord-vestul și centrul țării.