PROGNOZA METEO. Vreme rece cu ninsori în nordul şi vestul ţării, precipitaţii mixte în rest

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține predominant închisă şi duminică. Temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, în Maramureș și nordul Moldovei, mixte în Transilvania, Crișana, Banat și Oltenia și mai ales ploi în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea. Pe arii restrânse vor fi condiții de polei. Local, în special în zonele joase din sud și est, se va forma ceață. În Capitală va ploua slab, cu o probabilitate mai mare spre seară și la începutul nopții. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade.

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 12:30
PROGNOZA METEO. Vreme rece cu ninsori în nordul şi vestul ţării, precipitaţii mixte în rest

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi închisă, iar valorile termice nocturne vor continua să se situeze peste normalul perioadei în majoritatea regiunilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei. Temporar se vor semnala precipitații mixte în vest, unde vor fi condiții de polei, sub formă de ninsoare la munte, dar și în nord-vest, local în centru, nord-est și în dealurile sudice și izolat, mai ales ploi, în sud-est. Vântul va avea intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, cu rafale în general de 55…70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI: Vremea va fi închisă și trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla moderat. Temperatura minimă, ușor mai ridicată decât în mod caracteristic datei, va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține predominant închisă. Temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, local moderate cantitativ în cele nord-vestice. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, în Maramureș și nordul Moldovei, mixte în Transilvania, Crișana, Banat și Oltenia și mai ales ploi în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea. Pe arii restrânse vor fi condiții de polei. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane trecător viscolind ninsoarea, va sufla moderat în sud și est și în general slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in nordul Moldovei si 8 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime între -5 și 4 grade. Local, în special în zonele joase din sud și est, se va forma ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi predominant închisă și trecător va ploua slab, cu o probabilitate mai mare spre seară și la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in nordul Moldovei și 6 grade in sudul; litoralului si in sudul Olteniei, iar cele minime între -10 și 1 grad. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații cu caracter izolat ziua, iar spre seară și noaptea în sud-vest, sud și centru și pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă trecător, în extremitatea de vest și sud-vest vor fi și lapovițe sau ploi și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Oltenia și pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea pentru precipitații, predominant ninsori, va fi mai ridicată spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi mai ales ninsori, iar în sudul și sud-estul țării în general lapovițe sau ploi. Pe arii restrânse vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe spații mici în sudul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade in Moldova și 7 grade in sudul litoralului, iar cele minime între -6 și 4 grade.

BUCUREŞTI: Vremea va fi în general închisă și temporar vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă în jur de 0 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține în general închisă. Vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare la munte și în regiunile nordice și mixte în rest, favorizând depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime, în creștere în regiunile sudice, vor fi cuprinse între -5 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 2 grade.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține în general închisă și temporar vor fi precipitații, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

De joi, temperatura aerului va fi în general mai coborâtă decât normalul perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în regiunile sudice.