PROGRAM CM 2018 LIVE. Totul despre meciurile din grupa C, echipe şi predicţii. Les Bleus şi danskerne

PROGRAM CM 2018 LIVE. Franţa şi Danemarca sunt mari favorite să se califice din grupa C în faza eliminatorie a Mondialelor din Rusia, în dauna selecţionatelor din Australia şi Peru, celelalte componente ale grupei.

11 iun. 2018, 11:14
PROGRAM CM 2018 LIVE. Totul despre meciurile din grupa C, echipe şi predicţii. Les Bleus şi danskerne

PROGRAM CM 2018 LIVE. Actuala naţională a Franţei este probabil cea mai bună după cea de acum 20 de ani, când Zidane şi ai săi cucereau titlul suprem. Totuşi, selecţionerul Didier Deschamps a provocat câteva semne de mirare când a anunţat locul pentru Rusia, de pe listă lipsind câteva vedete precum Martial (Manchester United) sau Lacazette (Arsenal), fiind însă preferat în locul Olivier Giroud, deşi a înscris în total doar 7 goluri în sezonul trecut de Premier League, pentru Arsenal şi Chelsea. În schimb, Lacazette are 14 goluri în 31 de meciuri şi totuşi nu a intrat în vederile lui Deschamps, ale cărui planuri le vom vedea începând de sâmbătă.

PROGRAM CM 2018 LIVE. Danemarca se reîntoarce la turneul final după ce a lipsit în 2014. Christian Eriksen este vedeta echipei, el fiind şi cel care a dus-o în Rusia, graţie hattrick-ului din barajul cu Irlanda. În mod normal, danezii n-ar trebui să aibă probleme în a trece de grupe, dar să nu uităm că la ultima lor prezenţă la un CM au fost eliminaţi chiar în această fază, după un meci cu Japonia.

PROGRAM CM 2018 LIVE. Australia bifează a cincea sa prezenţă la un turneu final, a patra consecutivă. Echipa este mult mai slabă decât în alte dăţi, fie şi numai pentru faptul că se bazează în continuare pe Tim Cahill şi Mile Jedinak, jucători de 38 şi, respectiv, 33 de ani. Împreună, aceştia doi au marcat 68 de goluri pentru naţionala Australiei.

PROGRAM CM 2018 LIVE. A cincea prezenţă la Mondiale este şi pentru Peru, însă prima după Spania 1982. Acum s-a calificat după un baraj intercontinental, contra Noii Zeelande, iar printre victoriile din amicale se numără cele în faţa Croaţiei, Islandei şi Arabiei Saudite. Chiar dacă se pare că nu au nicio şansă în faţa Franţei şi Danemarcei, sud-americanii sunt totuşi favoriţi în faţa Australiei.

CM 2018, program grupa C:

Sâmbătă, 16 iunie: Franţa – Australia ora 13.00

Sâmbătă, 16 iunie: Peru – Danemarca ora 19.00

Joi, 21 iunie: Danemarca – Australia ora 15.00

Joi, 21 iunie: Franţa – Peru ora 18.00

Marţi, 26 iunie: Australia – Peru ora 17.00

Marţi, 26 iunie: Danemarca – Franţa ora 17.00