PROGRAM PRELUNGIT la Taxe şi Impozite Locale Sector 4

Programul de lucru cu publicul la sediul central al Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 va fi prelungit, timp de două zile. Măsura a fost luată de administraţia locală pentru a veni în sprijinul președinților, locţiitorilor şi membrilor care au participat la desfășurarea procesului electoral din 5 iunie 2016. 

27 iun. 2016, 10:48
PROGRAM PRELUNGIT la Taxe şi Impozite Locale Sector 4

Primarul Daniel Băluță a dispus adoptarea măsurilor care se impun pentru eficientizarea operațiunilor de plată pentru președinții, locțiitorii și membrii care au participat la desfășurarea procesului electoral în cele 181 de secții de votare amenajate pe raza Sectorului 4 pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

În acest sens, marți, 28 iunie a.c., va demara distribuirea sumelor aferente prin casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4 – sediul central, situat pe strada Nițu Vasile.

Pentru evitarea aglomerării sediului, în contextul în care finalul acestei luni coincide cu finalul perioadei de grație în care taxele și impozitele mai pot fi achitate fără aplicarea majorărilor de întârziere, Edilul Sectorului 4 a solicitat conducerii Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 4 extinderea programului de lucru la acest sediu, pe perioada în care se efectuează plățile pentru cei care au participat la procesul electoral.

Astfel, în primele 2 zile de la debutul operațiunilor, respectiv, 28 și 29 iunie a.c., acesta se va desfășura în intervalul orar 08.00 – 18.00, strict pentru casieriile sediului din strada Nițu Vasile.

„Așadar, începând de marți, 28 iunie a.c., cei 181 de președinți de secții de votare, cei 181 de locțiitori ai acestora, dar și cei 1.629 de membri pot intra în posesia sumelor aferente participării la organizarea alegerilor locale, sume distribuite Autorității Locale de către Prefectură. Ne-am străduit să creăm condiții cel puțin civilizate pentru derularea acestei acțiuni, prin prelungirea programului de lucru și ne dorim să reducem cât de mult cu putință timpii de așteptare. Venim în întâmpinarea nevoilor cetățenilor, aflați permanent în luptă cu timpul și să evităm supraaglomerarea sediului, în special în contextul temperaturilor ridicate. Țin să mulțumesc tuturor celor care au asigurat desfășurarea în bune condiții a procesului electoral și să îi asigur de întreaga mea considerație”, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.