Programul de înscrieri ultratimpurii. Vacanţe la jumătate de preţ pentru sezonul estival 2015

Unul din trei români şi-a rezervat deja o vacanţă pentru vara lui 2015. Programul de înscrieri ultra-timpurii le oferă posibilitatea să plătească doar jumătate din costul unui sejur în plin sezon.

01 oct. 2014, 06:02
Programul de înscrieri ultratimpurii. Vacanţe la jumătate de preţ pentru sezonul estival 2015

Conceptul înscrieri ultratimpurii este nou pentru piaţa românească, dar în fiecare an câştigă tot mai mult teren, informează România TV. Aşa se explică faptul că la final de septembrie unul din trei români a rezervat deja o vacanţă pentru sezonul estival din 2015. Privind la costurile vacanţei cumpărate cu un an înainte se poate spune că merită efortul.

Citeşte şi Vacanţe la preturi reduse în perioada 1 – 28 septembrie 2014. Începe programul LITORALUL PENTRU TOŢI

Cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, la un hotel de trei stele din Mamaia costă, prin intermediul programului înscrieri ultratimpurii, 230 de lei de persoană. În plin sezon, un astfel de pachet turistic ar costa 460 de lei. La un hotel de patru stele din Olimp, cazarea pentru 5 nopţi costă 430 de lei. Pentru o familie cu un copil, un sejur într-un apartament cu două camere costă aproximativ 1200 de lei, în timp ce în sezon preţul urcă la 2400 de lei.

Citeşte şi MINIVACANŢA de Crăciun: Câte zile libere vor avea românii

Programul de înscriei ultratimpurii funcţionează în România din 2005, dar de abia acum a intrat masiv pe piaţă.