Programul naţional „masa caldă în şcoli” trebuie revizuit pentru a putea fi implementat

Programul-pilot "Masa caldă în şcoli", lansat în toamna anului trecut, este în curs de revizuire pentru a putea fi implementat, a declarat, marţi, secretarul de stat Ariana Bucur din Ministerul Educaţiei, susţinând că la începutul anului şcolar următor vor fi "puse la punct" toate elementele.

23 mai 2017, 12:48
Programul naţional „masa caldă în şcoli” trebuie revizuit pentru a putea fi implementat

Programul naţional „masa caldă în şcoli”. „Există acest program. Categoric va aduce beneficii. Trebuie să recunoaştem – avem un procent destul de mare de copii care au nevoie de această susţinere. Ideea este foarte bună. Problema a fost, din păcate, legată de implementarea acestui program în cursul anului şcolar 2016-2017. Este vorba despre asigurarea condiţiilor de servire a mesei, despre tipul de masă pe care să îl primească aceşti elevi pentru că, ştiţi foarte bine, trebuie îndeplinite nişte condiţii legate de avizele sanitare”, a explicat secretarul de stat.

Potrivit secretarului de stat, pentru a avea succes trebuie revizuite toate elementele: „Cred că toate aceste elemente de punere în aplicare trebuie revizuite şi puse la punct în aşa fel încât programul să constituie un succes. Eu gândesc că în toamna anului şcolar următor ele vor fi puse la punct”.