Dacă ai BMW, trebuie să citeşti asta. Nici nu-ţi trece prin cap la ce RISCURI eşti expus

Oglinzi, ştergătoare sau capace de roţi. Toate reprezintă o atracţie pentru ei pentru că se vând repede şi la un preţ bun. La Poliţia Capitalei, deja s-au depus zeci de astfel de sesizări. Şoferii iau atitudine şi încearcă să-şi personalizeze oglinzile, inscripţionând pe ele numărul de înmatriculare.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 17:12
Dacă ai BMW, trebuie să citeşti asta. Nici nu-ţi trece prin cap la ce RISCURI eşti expus

De cele mai multe ori, hoţii acţionează la comandă. Îşi aleg autoturisme de lux. O pereche de geamuri de oglindă pentru o astfel de maşină costă câteva sute de euro, în magazine. Pe site-urile de specialitate, oglinzile se vând, la mâna a doua cu sume curpinse între 150 şi 550 de lei, mult mai ieftine decât cele noi. Astfel, se găsesc si cumpărători.

„Încă de la începutul anului au fost sesizări semnalate la Poliţia Capitalei. poliţiştii au făcut demersuri şi chiar au reuşit să destructureze câteva grupări infracţionale specializate în furtul de componente de la auto”, a declarat Emilia Mihai, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei, potrivit România TV.

Proprietarul acestei masini a luat singuri măsuri împotriva hoţilor. şi-a inscriptionat pe oglinda retrovizoare numărul de înmatriculare, în speranţa că hoţii se vor gândi de două ori înainte de a acţiona .

De la începutul anului, zeci de plângeri au fost depuse la poliţie. Oamenii îşi pierd speranţa că îşi vor mai recupera oglinzile.

Citeşte şi: Spărgători de maşini, prinşi în flagrant. Hoţii furaseră zeci de mii de euro