Prospecţiuni, compania lui Ovidiu Tender, face angajări în ţară. Vezi posturile

Prospecţiuni, compania omului de afaceri Ovidiu Tender, face angajări la Bucureşti, Slatina, Slobozia, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile la Prospecţiuni. 

RomaniaTV.net
16 iun. 2014, 06:56
Prospecţiuni, compania lui Ovidiu Tender, face angajări în ţară. Vezi posturile

Prospecţiuni angajează pe postul de responsabil despăgubiri la Bucureşti, Slatina, Slobozia.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare, are permis de conducere categoria B, are abilităţi de negociere şi de comunicare, şi e dispus să muncească pe teren, în ţară, 20 de zile consecutiv, câte zece ore pe zi, urmate de 10 zile libere.
17 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Prospecţiuni. Detalii, aici.

Prospecţiuni angajează un supervizor reparaţii auto şi utilaje în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent al Facultăţii de Transporturi, Secţia Autovehicole rutiere sau dacă ai o diplomă de maistru mecanic. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă în reparaţii auto şi are permis de conducere categoria B. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au şi permis de conducere categoria C şi au certificat de atestare pentru staţie ITP II şi III.
11 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Prospecţiuni. Amănunte, aici.

Prospecţiuni angajează un contabil responsabil cu stocurile în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, are cel puţin trei ani experienţă de muncă şi minimum un an experienţă într-un post similar, are cunoştinţe de contabilitate şi fiscalitate românească (IFRS constituie un avantaj), are cunoştinţe şi experienţă în utilizarea de programe de contabilitate, de Office şi de limba engleză.
Până pe 6 iulie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Prospecţiuni. Informaţii suplimentare, aici.