Prostituatele de lux, trimise în judecată: „Strâmba lui Dodel”, acuzată de proxenetism, riscă puşcărie

Diana Gureşoaie, fosta iubita a lui Dodel, va ajunge în faţa instanţei. Procurorii o acuză de proxenetism. Alături de ea, alte două persoane sunt acuzate că ar fi trimis vedete TV să se prostitueze pe sume colosale. Toţi care plăteau pentru aceste servicii erau importanți oameni de afaceri importanţi.

01 iun. 2015, 06:14
Prostituatele de lux, trimise în judecată: „Strâmba lui Dodel”, acuzată de proxenetism, riscă puşcărie

Diana Gureşoaie, fosta iubita a lui Dodel este acuzata de proxenetism. Anchetatorii au stabilit ca fetele cercetate in acest caz luau acesti bani pentru ca le aduceau doritorilor alte domnisoare, dispuse sa-si ofere serviciile sexuale contra cost, potrivit cancan.ro. Dupa o noapte de placere, acestea din urma plecau acasa cu cel putin 2.000 de euro.

Citeşte şi: DOSAR PROXENETISM. Un politician are POZE INDECENTE cu Daniela Crudu în telefon. VIDEO

Stramba lui Dodel„, porecla cu care s-a ales dupa relatia pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Tanase, este acuzata ca racola fete pe care le invita la petreceri in cluburi. Procurorii spun ca la petreceri, fetele erau invitate de diversi barbati dispusi sa plateasca si 2.000 de euro ca sa petreaca o noapte cu ele. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit in schimbul favorurilor sexuale un apartament in Capitala, iar intermediarele primeau si ele pentru „amabilitatea” lor pana la 500 de euro.

Alaturi de Diana Guresoaie au mai fost trimise in judecata alte doua „dive” ale Capitalei: Lavinia-Mariana Despina si Mirela- Alexandra Dumitru.

CITEŞTE ŞI: BOMBĂ! Cine era capul răutăţilor în dosarul „Prostituţie în showbiz”! STENOGRAME INCENDIARE