Florin Salam ar putea rămâne fără copii din cauza drogurilor. Familia manelistului a chemat bodyguarzii

Manelistul Florin Salam riscă să rămână fără copii din cauza drogurilor. Protecţia Copilului s-a autosesizat după ce manelistul a recunoscut că s-a drogat, informează România TV. Cei de la Protecţia Copilului au fost de două ori deja la Salam acasă. Din cauza jurnaliştilor prezenţi în faţa casei manelistului, mama acestuia a solicitat unei firme de pază mai mulţi bodyguarzi care să se deplaseze la domiciliu.

16 oct. 2013, 08:33
Florin Salam ar putea rămâne fără copii din cauza drogurilor. Familia manelistului a chemat bodyguarzii

Manelistul Florin Salam ar putea plăti scump după ce a recunoscut că a căzut în patima drogurilor. Protecţia Copilului s-a autosesizat în acest caz, iar manelistul ar putea rămâne fără cei doi copii ai săi: Daniel în vârstă de 9 ani şi Beatrice în vârstă de 13 ani.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului de la Sectorul 4 s-au autosesizat şi au mers acasa la Florin Salam, însă nu au găsit-o decât pe bunica copiilor. Aceştia au spus că vor reveni pentru a vedea care este situaţia copiilor.

„Noi verificăm în momentul de faţă în ce situaţie şi condiţii trăiesc copiii. Ieri (marţi n.r.) colegii mei au mers pe teren şi nu era nimeni acasă, azi (miercuri n.r.) erau la şcoală şi bunica a refuzat să vorbească cu ei. Pasul următor este de a lua legătura cu poliţia să ne ajute, pentru că avem dreptul de a verifica ce fac copiii, dar până nu e o acuzaţie clară asupra lui, nu putem lua nicio decizie. De sesizat ne-am autosesizat, în urma a ceea ce am văzut în mass media, ancheta e în curs”, a declarat, la România TV, Anda Tîrlea, director general adjunct Direcţia Protecţia Copilului, Sector 4.

Din cauza jurnaliştilor prezenţi în faţa casei lui Florin Salam, mama sa a apelat la o firmă de protecţie. Locuinţa lui Florin Salam a ajuns să fie astfel păzită mai ceva ca o fortăreaţă. Nimeni nu poate intra în curte sau în casă fără un control prealabil. De asemenea, în zonă patrulează şi o maşină a poliţiei.

După ce a recunoscut că a consumat droguri, Florin Salam se află în centrul unui scandal. Potrivit wowbiz.ro, cea care şi-a convins tatăl să se lase de droguri este fiica lui, Betty.

„I-am spus că trebuie să se potolească. Se uita la mine cu lacrimi în ochi”, a povestit fata.

De când a rămas singur, fără soţia sa, Florin Salam se ocupă de educaţia copiilor săi. Iar atunci când aceştia greşeau îi penaliza fără drept de apel. Despre un astfel de moment a vorbit chiar el într-un interviu.

„Au avut nişte mesaje schimbate între ei un pic mai deocheate. El s-a îndrăgostit, e băiatul meu, e viaţa mea, dar uite i-am luat telefonul, i-am luat telefonul şi lui Betty. Pentru că stă toată noaptea pe Facebook. Nu pot să fac diferenţe. Le-am luat la amândoi. Nu le mai dau telefoanele deloc până nu îmi arată nişte note bune la şcoală”, spunea Florin Salam, pentru wowbiz.ro.

Manelistul Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri. El a declarat că a căzut în această patimă imediat după moartea soţiei sale.

Unii cântăreți au făcut asta în timpul concertelor, când, de pe florile pe care le țineau în mână, prizau cocaina – cel puţin aşa susţin surse din lumea maneliştilor. Marţi au avut loc noi audieri în dosar.