Protest în Timişoara. Un sicriu învelit în steagul tricolor pe care scria „Justiţie” a fost vegheat în Piaţa Victoriei FOTO

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu invelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul "Justiţie" şi au aşezat lângă el candele.

06 ian. 2018, 20:21

Aproximativ 200 de studenţi din 15 centre universitare din România s-au adunat, la Timişoara, iar sâmbătă seară, au participat la un protest faţă de modificările legilor Justiţiei.

Tinerii au venit încolonaţi, din Complexul Studenţesc, până în Piaţa Victoriei, purtând pe umeri un sicriu învelit în steagul tricolor şi pe care au scris cuvântul „Justiţie”. În faţa Operei, sicriul a fost aşezat pe caldarâm, iar lângă el tinerii au aşezat candele aprinse.

„Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi”, „Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie”, „Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara”, sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri.

Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore.

Citeşte şi Tudorel Toader spune că nu îl evită pe Klaus Iohannis: Preşedintele poate să critice la CCR legile Justiţiei