PROTEST în Tulcea. Oamenii sunt nemulţumiţi că Secţia de Pediatrie a spitalului a fost închisă VIDEO

Sute de părinţi, bunici şi copii au protestat miercuri în centrul oraşului Tulcea, nemulţumiţi că de jumătate de an Secţia de Pediatrie a spitalului este închisă. Pentru un control de specialitate, copiii merg cu părinţii lor la sute de kilometri distanţă, informează România TV. Oamenii sunt disperaţi pentru că de luni bune primesc promisiuni care nu se respectă.

01 iul. 2015, 14:08
PROTEST în Tulcea. Oamenii sunt nemulţumiţi că Secţia de Pediatrie a spitalului a fost închisă VIDEO

Peste 500 de părinţi, bunici şi copii au protestat în centrul oraşului. Disperaţi, oamenii au ajuns la capătul răbdării după ce, în ciuda ultimelor promisiuni, Secţia de Pediatrie a spitalului din Tulcea a rămas închisă.

Părinţii sunt nevoiţi să meargă cu cei mici la spitalele din Constanţa sau Galaţi.

În urma protestelor, oamenii au primit din nou explicaţii şi promisiuni. Reprezentaţii spitalului susţin că un pediatru nou va veni de joi. Alţi doi medici sunt aşteptaţi să se hotărască când şi pentru cât timp vor veni la Tulcea.

Secţia de Pediatrie a spitalului din Tulcea este închisă din februarie când ultimul medic rămas a ieşit la pensie. Înainte lui, un alt pediatru care lucra de zece ani pe salariul minim pe economie a demisionat.

Citeşte şi PROTEST INEDIT la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu Severin